igram sbk 2011 u career i zavrsio sam prvu sezonu i sad sam presao na drugu ,nego problem je sledeci:kada odem u onaj pitbox pred trku, i idem na session ,nedavno mi se tu pojavilo free practice 1 pa free practice 2, onda qualifyng 1 i 2 pa takodje i race 1 i race 2 ,to mi pre nije bilo,neznam kako to da vratim nastaro.....,proverio sam i kod druga on isto igra i njemu je normalno.??
A sta ti od toga nije bilo? Imas dve trke u jednom danu u SBK... Sta nije u redu? Ili si mislio na ovaj free practice ili kvalifikacije? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
pa da imam po dva free practic-a , i dve kvalifikacije i dve trke sve u jednom danu kao a pre mi to nije bilo ,moram obaj trke da predjem i race 1 i race 2 da bi bio prvi u generalnom???
Boduju se obe trke! Prva je oko 12h, a druga oko 15:30h po lokalnom vremenu u pravom SBK. Tako je i ovde... Imas dve trke... Svi treninzi i trke u igri deluju da su u istom danu, ali to nema veze, gledas na to kao race weekend. Ovako nekako je to rasporedjeno u realnosti:
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Moguce da u opcijama postoji mogucnost biranja broja treninga, kvalifikacija i trka, ali onda nije to to... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.