Ne moze da se skine, tj moze ali ne mozes da igras ni sa botovima, moze da se kupi ako neko ko je bio srecnik i dobio kljuc da ti proda, ako si zaljubljenik u dotu onda mozemo da se dogovorimo ja imam steam acc sa dotom 2 na prodaju...
Ove godine treba zvanicno i da izadje dota , e sad, izlazi od valve-a i od blizzarda... Naravno blizard je tvorac warcrafta,i da ne bi njega ne bi bilo ni dote,a videh valvovu dotu 2 i iskreno ne svidja mi se nesto posebno...
Nadam se da ce blizzard napraviti pravu stvar,dotle tabam hon :-)
asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Sapphire 5850/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
Pa nije losa,ali grafika veoma podseca na lol, i meni je to jedna od negativnih stavki....
A i taj problem sa akauntovima... Pored ovoliko free igara,oni umesto da popularizuju tu dotu 2 oni jos unazadjuju sto treba da budes neznam sta da bi je igrao... vala zabole me....
asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Sapphire 5850/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
znaci prodajem je sa mojim acc-om jer je na mom accountu, ne znam jel moze da se trejduje da se prebaci na tvoj, na mail ponudi cenu da vidim bas koliko volis dotu 2 :)
Necu da kupim steam acc nego dotu na mom acc...Ako neces da kazes,kako nego hoces da mi prodas svoj acc onda nemoj nista da mi pises...
:: znaci prodajem je sa mojim acc-om jer je na mom accountu, ne znam jel moze da se trejduje da se prebaci na tvoj, na mail ponudi cenu da vidim bas koliko volis dotu 2 : :: :: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870 CF,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: http://img545.imageshack.us/img545/6757/vantagecf30027.jp :: :: :: :: Nisam trazio komentare,dal neko voli dotu 2 ili ne voli,kakva je grafika,kakvi su heroji itd. nego gde mogu da je kupim i koja cena.. :: :: :: :: :: ::
Blizzard tvorac dota-e?Blizzard je samo izdao wc 3 ciji endzin upotrebljen,jer najlakse ali i najdostupnije,tvorac dota-e nema nikakve veze sa kompanijom blizzard(zaboravio sam kako se lik zove)on je dotu radio od 2004. do 2005.Te godine rad na doti preuzima Icefrog koji je od nje napravio to sto jeste.
Sto se tice te dve dote o kojima ti pricash,jedna je Blizzard Dota kompanije blizzard,koja ce imati totalno drugaciji sistem i manji broj heroja i itema,takodje postojace i posebne klase heroja,heroji su iz 3 blizzardove franzizme :Warcraft,Diablo i Starcraft.Igra ce koristiti sc II engine,dizace se u novom arcade systemu kompanije blizzard.Bice besplatna.
Dotu 2 radi Icefrog koristeci Source engine kompanije Valve,lik je javno rekao da nije ni pokusao da sklopi dogovor sa blizzardom,jer kako kaze,blizzard bi sve debelo naplatio(kao i uvek,sa razlogom -to stoji,ali posteno ga preterashe).
Imam dota 2 beta vec 2 meseca,dobio sam tako sto sam liku dao BC 2 full pack koji sam dobio uz grafiku za taj kljuc,posto je meni battlefield (1942)teski smor,probao i B 3 na netu,nishta posebno,jedino kvalitetna i sjajno optmizovana grafika.
Elem,video sam tu blizzard dotu,zasluzuje da se igra,ali msm(posle svega)da je smesno da porediti je sa sa pravom dotom koja je bila,jeste i bice (u verziji dota 2)ostati apsolutni kralj zanra,ko nije igrao nema apsolutno nikakve pravo da tvrdi drugacije,ko jeste,ako mu se na svidja,ok,svako ima pravo na svoje misljenje,posle nje dolazi blizzard dota koja ce svakako biti ok,a onda jedno 10000 mesta iz hon,lol i kilo ostalih kopija i gluposti.
:: Blizzard tvorac dota-e?Blizzard je samo izdao wc 3 ciji endzin upotrebljen,jer najlakse ali i najdostupnije,tvorac dota-e nema nikakve veze sa kompanijom blizzard(zaboravio sam kako se lik zove)on je dotu radio od 2004. do 2005.Te godine rad na doti preuzima Icefrog koji je od nje napravio to sto jeste :: :: Sto se tice te dve dote o kojima ti pricash,jedna je Blizzard Dota kompanije blizzard,koja ce imati totalno drugaciji sistem i manji broj heroja i itema,takodje postojace i posebne klase heroja,heroji su iz 3 blizzardove franzizme :Warcraft,Diablo i Starcraft.Igra ce koristiti sc II engine,dizace se u novom arcade systemu kompanije blizzard.Bice besplatna :: :: Dotu 2 radi Icefrog koristeci Source engine kompanije Valve,lik je javno rekao da nije ni pokusao da sklopi dogovor sa blizzardom,jer kako kaze,blizzard bi sve debelo naplatio(kao i uvek,sa razlogom -to stoji,ali posteno ga preterashe) :: :: Imam dota 2 beta vec 2 meseca,dobio sam tako sto sam liku dao BC 2 full pack koji sam dobio uz grafiku za taj kljuc,posto je meni battlefield (1942)teski smor,probao i B 3 na netu,nishta posebno,jedino kvalitetna i sjajno optmizovana grafika :: :: Elem,video sam tu blizzard dotu,zasluzuje da se igra,ali msm(posle svega)da je smesno da porediti je sa sa pravom dotom koja je bila,jeste i bice (u verziji dota 2)ostati apsolutni kralj zanra,ko nije igrao nema apsolutno nikakve pravo da tvrdi drugacije,ko jeste,ako mu se na svidja,ok,svako ima pravo na svoje misljenje,posle nje dolazi blizzard dota koja ce svakako biti ok,a onda jedno 10000 mesta iz hon,lol i kilo ostalih kopija i gluposti :: :: ::
Ne bi mu dao ispod 50eur dotu2. :P Inace igra sabija, a najvise mi se svidja sto su zadrzali isti gameplay, a ne ko hon ili lol koji su losa kopija dote.
:: Ne bi mu dao ispod 50eur dotu2. : :: Inace igra sabija, a najvise mi se svidja sto su zadrzali isti gameplay, a ne ko hon ili lol koji su losa kopija dote :: :: ::
Izgleda sam otvorio temu da bi se prepucavali kome je dota 2 dobra a kome nije,zasto je dobra a zasto nije...A izgleda niko ne cita moju poruku u kojoj sam napisao gde mogu da skinem dotu da igram,il gde da kupim originalnu...I niko na kraju mi nije dao odgovor...Hvala forumasi...
Koliko sam ja upucen dota 2 je jos u close beta fazi, tj. nije jos izasla i ne moze da se kupi. Jedini nacin da se pristupi igrici jeste da se nabavi beta key koji opet ne moze da se nadje u `slobodnoj prodaji` nego mozes samo nabaviti od nekog, da ti proda svoj. Imas opciju da kupis beta key od nekog, cekas open beta i pokusas da udjes ili ko i ostali smrtnici cekas finalnu verziju igre...
Hvala na odgovoru...Sad nek se prepucavaju koliko hoce...Pozdrav!!!
:: Koliko sam ja upucen dota 2 je jos u close beta fazi, tj. nije jos izasla i ne moze da se kupi. Jedini nacin da se pristupi igrici jeste da se nabavi beta key koji opet ne moze da se nadje u `slobodnoj prodaji` nego mozes samo nabaviti od nekog, da ti proda svoj :: Imas opciju da kupis beta key od nekog, cekas open beta i pokusas da udjes ili ko i ostali smrtnici cekas finalnu verziju igre...
Ovde je prepucavanje po default-u nista cudno, ali ako samo malo obratis paznju razorman je u prvom postu odmah ispod tvog za temu, ti je odgovorio isto sto i gorantd.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
ja takodje ovde imam jedno pitanje.. Imam steam acc, takodje i originalni key za cs 1.6 moje pitanje glasi: Kako da skinem dotu2, posto imam i key za to? hvala svima!
Mozda ce biti interesantna ljudima koji su novi u tom zanru ili onima koji nisu probali originalnu dotu. Oni koji ne spadaju u te dve grupe ce igrati dotu2...Cisto sumnjam da ce ta blizardova imati neku veliku popularnost.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.