Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
LOTR: War in the north problem!
STRANA 1 OD 1
5Ronic LOTR: War in the north problem! 16.01.2012. 13:53 T42604

status: user
broj poruka: 282

Igra lli neko ovu igru? Evo u cemu je problem: Do sada sam igrao bez problema a onda u jednom chapter-u igra kao da nenormalno pocne da laga i tako kroz ceo sektor! Malo sam googlao i video da mnogo igraca ima ovaj problem. Ima neki graphic fix crack ali ima virus u sebi! Cak i skidrow na svojoj offic strani ima taj fix ali je i on zarazen! Zna li neko kako ovo da resim ili da mi da link na kom mogu da skinem ovaj fix. Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Sub-Z Prvo probaj 16.01.2012. 14:26 #391364

broj poruka: 1620
da isključiš antivirus, ubaciš fix, a onda možeš opet da ga uključiš. Ne znam koji imaš, u Nod-u je npr. disable real-time file system protection...Verovatno nije zaražen, samo je piratski :)
Fiat iustitia, et pereat mundus

p4YS3r drugar slushaj 17.01.2012. 02:57 #391532

broj poruka: 66
skinuli smo ja i drug tu igricu, preshli je za jedan dan bukvalno u co-op modu, nije losha.. shto se tiche tog fixa, skinuli smo ga, instalirali etc nikakve razlike nema, u pojedinim chapterima cesh imati takav slideshow i to u tolikoj meri da necesh moci da potrefish prolaz kuda treba da se ide .D nash fix nije imao nikakav virus, bar ortakov AV nije prijavio, ali nishta nismo ni postigli T.T

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs