Posle dva mucna dana sam skinuo i instalirao Skyrim.Ali posto sam ja baksuz ,taj skyrim ima problem. Naime kad pokrenem launcher napise Application load error 5:0000065434
Nisam verovao, ali za to ti je lek da promeniš kvalitet zvuka na 16-o bitnu 44100 hercažu. Ako problem nastavi da se javlja i posle aplikacije patch-a, naravno.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
nestalo mi u igri onih sranja za healt,manu,staminu,onaj kompas na vrhu ekrana,u skils ne vidim na sta stavljam poene......OCE NEKO DA PUSTI LINK (od leka) NA MAIL????? (guglao sam al ne mogu da nadjem...)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.