Nisam siguran da li treba ovde da stavim temu ali ajde nema veze. Naime skinuo sam Dolphin emulator i par wii igara tipa Super maro Galaxy 1 i 2 i Super Mario Bros pa bih vas zamolio ako se neko backao oko dodeljivanja komandi da rade preko misa i tastature neka mi posalje njegovu konfiguraciju posto vidim da moze da se cuva i ucitava nova konfiguracija dugmica.
Unapred HVALA POZZ
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
:: Nisam siguran da li treba ovde da stavim temu ali ajde nema veze :: Naime skinuo sam Dolphin emulator i par wii igara tipa Super maro Galaxy 1 i 2 i Super Mario Bros pa bih vas zamolio ako se neko backao oko dodeljivanja komandi da rade preko misa i tastature neka mi posalje njegovu konfiguraciju posto vidim da moze da se cuva i ucitava nova konfiguracija dugmica :: :: Unapred HVAL :: POZ :: :: Windows Hardware update :: Windows has detected that you have moved your mouse :: Please restart your computer
Samo što ti moja konfiguracija verovatno neće odgovarati jer su ruke obrnute, videćeš ispod onog dela gde učitavaš profil da piše extension: classic pa ideš odma ispod na configure i namestiš kako ti odgovara.
Hvala kume radi savrseno Xd A shto se tice googlanmja mogao sam i tu da nadjem ali bolje vako kad mi covek lepo posalje da vidim kako radi a ne da citam stranice i stranice foruma/sajtova da bih nasao kako da konfigurisem komande za wii. Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
U Super Mario Galaxy 2 predjes 2gu kraljicu. Mali burazer me UDAVI. Sa prvom sam imao isto problema samo black screen, al sam sredio sa gasenjem i nekim podesavanjem audio emulatora.
Al to ne pali kod kraljice na drugom svetu, aj molim vas ako neko zna neka pomogne.
Mozda ima veze verzija Dolphina, ja sam na r6950
Antec 900 Creative X-Fi Xtreme Seasonic X850KM Intel i7 950 + Mega ASUS x58 SABERTOOTH Patriot 4x2 Gb 1600 MHz WD320 + WD640 + SamsungF3 1,5Tb MSI GTX560Ti Twin Frozr III HAWK LG 42LV5590
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.