e ovako da pojasnim moj problem, prije nekoliko dana sam nesto pokusao oko overclocka memorije da je natjeram da radi na 1066mhz u pitanju je Kingston HiperX deklarisan da radi na 1066 medjutim nije htjeo da radi tj nekad hoce da butuje a nekad nece ..i tako zaglupi meni windows ne moze da se podigne jer ima neki problem sa desktopom..dodje do welcome dijela i poslije sve crno..i ja oborim sistem sve na novo i instaliram par igara Crysis 2, Skyrim, Deus Ex i igram jedno dvije minute i samo ustopa i ekran zacrni..pritisnem ALT CTRL DEL udjem u task menager i windows mi izbaci gresku da je program ne radi kako treba ida mora da ga ugasi..i tako svaka od ove tri igre koje sam instalirao...onda ja opet formatiram HDD-ove instaliram opet novi windows 7 Ultimate i opet te igre i sada rade kao nesto bolje ..igram po cak 10-15 minuta i opet izbaci...da navedem da je windows `GO` tj nedirana verzija bez servis paka i bez i jednog instaliranog updejta..da li vi mozda znate do cega je problem..prvo sam mislio da je do PhysX ali nije ...sada sumnjam da je do windowsa mada je i prije bio taj isti ali su bili instalirani updejti..to sam ugasio jer mi se nedavno nakacio neki updejt koji je kocio sve igre nisam ni jede mogao da pokrenem...e sad da vas pitam da li je to do updejta ili kojeg vec vraga, da li se nekome isto desavalo ? da jos kazem da je konfiguracija iz potpisa i da koristim zadnje drajvere za AMD
da bi ti radila na 1066MHz. Moja prethodna memorija je radila na 1066MHz sa CL5 latencijama (5-5-5-15) na 2.2V. Jedino što nikada nisam uspeo da je nateram je da radi kao T1, iako je bila T1 Edition. Verovatno je trebalo podesiti još nešto osim latencija i napona.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.