kada neko ima samo čekić, sve ostalo mu liči na ekser. Tako i Dexter misli da pošto on ima pimpek, treba da se `igra` samo sa osobama koje takođe imaju pimpek.Još mu nisu jasne elementarne stvari u životu. :P Meni je lično Karling smešan zbog onih četkica i četkanja, ali bih se rado poigrao sa ovim igračicama sa slika. :)
Sve se nesto pitam da li bi mogli ja i Dex da upadnemo kao asistenti???, mislim da bi inerciona sila od pozadi donela prevagu u ovom sportu....,da ne kazem revoluciju
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nisam znao da je sport ustvari toliko dobar, otvorio si mi oci, hvala za link :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
jbg, to je popunjeno, neko mora da se prihvati i metle
:: Sve se nesto pitam da li bi mogli ja i Dex da upadnemo kao asistenti???, mislim da bi inerciona sila od pozadi donela prevagu u ovom sportu....,da ne kazem revoluciju :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Nisam znao da je sport ustvari toliko dobar, otvorio si mi oci, hvala za link :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Philips 22 :: :: :: ::
vidiš da Miša kaže da su sva mesta zauzeta osim onih za `četkanje`.A imajući u vidu da oni što mlate četkicama stalno moraju da budu sagnuti, tj da drže dupe uspravno-na izvol`te, bojim se da bi onda na vas mogla delovati `inerciona sila od pozadi`, ukoliko bi ne daj bože, neki golišavko utrčao na teren, što se već dešavalo. :P
:: Sve se nesto pitam da li bi mogli ja i Dex da upadnemo kao asistenti???, mislim da bi inerciona sila od pozadi donela prevagu u ovom sportu....,da ne kazem revoluciju :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Nisam znao da je sport ustvari toliko dobar, otvorio si mi oci, hvala za link :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Philips 22 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.