ААААА јебем ти живот, па куд баш сад пред испитни рок .Д
значи функционише у потпуности и не треба да имам 10 година регистрован налог на алтеривнет? .Д
ауу једва чекам да пробам, ја сам био убеђен да је алтеропс напуштен као пројекат и да су се упустили у додатно буџење МВ2ке.. Хвала на лепим вестима .Д
`Besh fax,ko je od toga imao koristi:D.Ja jos nisam probao ali sam video da na AlterOps-u,pri opciji za download imam neki request key(komada 14).Ako neko nema tu opciju,tj. ne moze da skine key,neka javi:)
@markožutić: Ako nisi ranije igrao a još si i die-hard ljubitelj MW1 i MW2 ne verujem da će ovo uspeti da ti sjebe rok.
:: `Besh fax,ko je od toga imao koristi:D.Ja jos nisam probao ali sam video da na AlterOps-u,pri opciji za download imam neki request key(komada 14).Ako neko nema tu opciju,tj. ne moze da skine key,neka javi: :: :: __________________________________ :: ERIN GO BRAGH :: :: ::
Ja vec mesec dana ko lud igram MW2, sad cu i ovo da krenem. Valjalo bi nekad zajedno da se skupimo i da opeglamo koju partiju :) _______________________
тристаме јел оћеш да кажеш да је њесра мулти на блек опсу? дај хард сам фан МВ1, МВ2 играо/играм као разбрибригу кад нема шта боље.. Мада тренутно ме највише држи за компом БФ2 ( јбг нема се пара за БФ3 ) .Д
Na bf3 jos uvek nema PUNO citera. Ali su svakako prisutni...
:: тристаме јел оћеш да кажеш да је њесра мулти на блек опсу :: дај хард сам фан МВ1, МВ2 играо/играм као разбрибригу кад нема шта боље. :: Мада тренутно ме највише држи за компом БФ2 ( јбг нема се пара за БФ3 ) . :: :: :: Asus K53S :: Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo :: HM6 :: 8GB DDR3 1333MH :: 500GB 5200rp :: 15.6 LED HD (1366x768 :: GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD300 :: N1030 WiFi+BT3. :: Altec Lansing® stereo speaker :: W7Pr :: ::
Konacno :) Bio sam u pre release-u i iako mi je single player bio bezveze mp me je bas prijatno iznenadio. Posle godina MW-ova BO je fina promena. Nadam se da su resili problem sa (ne)snimanjem levela.
Skinuo sam sve,ubacio gde sta ide..pokrenuo igru i radilo je extra..do skoro?! Od sinoc nece da mi se connect-uje na server,a pre toga me zezalo,kad hocu da napravim svoju klasu(kad zavrsim sa odabirom puske itd..)pokrene neki downloading data file ili nesto sl..E sad,ako ga prekinem,nemam tu klasu koju sam ja napravio,nego default?Jel ima negde neko resenje,il moram jos da se strpim da to ispeglaju?
Sinoć je server bio u daunu, jutros izgleda da radi. Možeš da vidiš ovde, piše odmah ispod logoa http://alterops.net/ Ako je server online a čim uđeš u igru i dalje neće da se konektuje probaj da obrišeš fajl cachesSxS.xml Kad ti krene to downloading data možeš da ga prekineš dok drndaš po klasama da te ne smara, kad si uradio sve što si hteo sačekaj da se pojavi pa sačekaj par minuta i snimiće. Rade na sređivanju toga i biće uskoro, tvoje klase i podaci stoje kod njih na serveru i zajebava ih nešto validacija statistika, tako bar piše.
Jesi platio igru? Nisi, onda ćuti i trpi ili ne igraj.
:: Skinuo sam sve,ubacio gde sta ide..pokrenuo igru i radilo je extra..do skoro? :: Od sinoc nece da mi se connect-uje na server,a pre toga me zezalo,kad hocu da napravim svoju klasu(kad zavrsim sa odabirom puske itd..)pokrene neki downloading data file ili nesto sl..E sad,ako ga prekinem,nemam tu klasu koju sam ja napravio,nego default?Jel ima negde neko resenje,il moram jos da se strpim da to ispeglaju :: ::
Ko voli Black Ops multi - evo vesti da se malo obraduje. Izlecena RevOps beta (ali stabilnija - iBerianOps) je dostupna svima. Jedino je potrebno registrovati se http://goo.gl/22BAM
Za sada ima malo servera, sto je normalno jer je ovo jos uvek relativno svez projekat, ali igra je stabilna, klase se snimaju normalno, sve radi kako treba, cak je tu i friend sistem, koji nazalost nije skroz gotov ali se ocekuje u finalnoj verziji koja bi trebalo da se pojavi uskoro.
Inace, kada zvanicno izbace dedicated, kao i pre, svi zainteresovani su pozvani u server nikielectronics - tu je moja malenkost, sestric, njegov cale i nekada jos par ljudi tako da je sasvim opustena atmosfera. A ako ga sestric pokrene i ranije, javljam ovde - u svakom slucaju - cim vidite server - sobodno upadajte.:)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.