Kako da igram online, napravim onaj konami ID, al kaze da mi je registration code nesto, sad znam naravno zasto, jel postoji mogucnost da se to izbegne neki crack dodatni ili da se menja serial i tako to...
:: Kako da igram online, napravim onaj konami ID, al kaze da mi je registration code nesto, sad znam naravno zasto, jel postoji mogucnost da se to izbegne neki crack dodatni ili da se menja serial i tako to.. :: :: hvala.. ::
Prodajem pes 2012 PC original, kutija, dvd sve. DVD zeza kod instalacije nece da ucita neke fajlove, barem kod mene nece, prljav je, drug ga stavio u prljavu kesicu, ako neko zna da ocisti nek ga ocisti, inace ne treba dvd, treba vam samo serial. . . Ja sam se reg. vec, ne znam da li moze da se menja, al mislim da je to najmanje vazno
Heheh, prodajes neispravan DVD sa serialom koji si vec iskoristio? eeee, moj ti:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Prodajem pes 2012 PC original, kutija, dvd sve. DVD zeza kod instalacije nece da ucita neke fajlove, barem kod mene nece, prljav je, drug ga stavio u prljavu kesicu, ako neko zna da ocisti nek ga ocisti, inace ne treba dvd, treba vam samo serial. . :: Ja sam se reg. vec, ne znam da li moze da se menja, al mislim da je to najmanje vazn :: :: ::
Prodajem pes 2012 original, moze da se igra preko interneta naravno. Moguce sa slanjem DVD-a i bez (serial number, username i pass) ako neko nece da placa postarinu. Prodajem ga jer sam se zaposlio. Cena 1000 din.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.