obscure 1 i 2 ako hoces ekstra igru sa ekstra tematikom odigraj ovo neces pogresiti....samo nemoj da se smoris dok se naviknes na komande... Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
Ako nisi sportista,onda probaj Nosferatu,jeste igrica iz 2003 godine,ali je keva,ko voli horro fps. Radnja se desava u jednom zamku u transilvaniji,gde se kao ispostavilo da je upravnik zamka vampir i ti si u ulozi lika koji treba da spase prezivele.
Probao sam je pre 3-4 godine i nisam zavrsio ni 15% igre,jer sam se 2 puta tako usrao(jednom pao sa stolice unazad),da sam rekao,bezi bre. Drugari koji vole horrore su rekli da je extra,ali i da nije bash tolko strasna,nzm meni je tad bila.
jericho presao i to odavno,residentevil 5 presao i to nije los ovaj nosferatu i obscure idem na to sada,sto se sporta tice nemam sa kime svi otisli kucama za praznike ,tako da mi je komp jedina razonoda :)
Nije fps ali je horor i to dobar, tu ti je i Alice Madness returns. Imaš i vampire the masquerade, a tu je i svima nama draga vampirica iz igre Bloodrayne.
Dead Island kad mozes left4dead...dobro je ako si stigao svaki SH da odigras. Penumbra Black Plague i Cold Fear ako nisi? Strpi se, uskoro ce Alan wake sa svim dodacima i mozda I am alive.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.