Instalirao igricu, izlecio je i kada sam pokrenuo pojavio mi se Social Club i trazi da aktiviram igricu. Isao sam kensl :) i izbacio me iz igrice. Moze pomoc oko ovoga? AKo nesto znaci, internet mi je bio ukljucen dok sam instal igricu pa je mozda nesto povuko nemam pojma... _______________________
Sad cu da probam pa cu da javim sta sam uradio. Samo koji patch da skinem, mislim verziju ako ih ima vise ja ni jedan nisam dobio kada sam `kupio` igricu? _______________________
Znaci za mene nema patch? Sad cu da probam da uradim sve onako samo bez patch-a i ovih .dll fajlova. Valjda ce da proradi... Javljam sta sam uradi :) _______________________
Ljudi jel mi moze neko poslati link odakle da skinem Theta update onaj najnoviji od 1.5gb, cujem da sa njim radi dobro, i da li ce moci taj patch na Skidrow verziju?
vladats hvala ti druze, mada fileserv mi jako sporo skida :D, ako imas rapidshare linkove po partovima podeljeno vise bi mi koristilo. Hehe i ja puno trazim. Bas zelim da isprobam sa tim Theta patchom, neigrivo mi je, msm ajde i ja sam preterao, radi ali laguje bas dosta
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.