Igra ne deluje lose. Samo sto ne mogu da se pokupim sa questovima nikako. Markeri oznacavaju samo ljude sa kojima treba da pricam a kada treba da nadjem neki predmet - prc :)
Kada bi jos malo ispeglali igru bila bi veoma dobra. Iznenadio sam koliko se sve brzo ucitava, skoro pa kao da igram sa svig hard diska.
Pre će biti idejni sledbenik keca, jedan grad i slojevi tamnica ispod, spelovi koje mogu svi likovi da uče... Dobra igra, nastavak će da ima multiplayer tako da tu nema šta da se zameri, biće sigurno i raznovrsnije i zanimljivije.
S obzirom da igra neće biti skupa a prvi deo se dopao velikom broju ljudi očekujem da skupe kintu za još jedan nastavak u kojem će napokon ljudski da odrade grafiku.
:: BTW Torchlight je copy-paste Diablo II samo po meni lepsi i zanimljiviji, presao sam mozda pola igre :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Moram da priznam primamljiva cena, kumašine. Međutim mislim da ću ipak da zaobiđem, ako u finalnoj igri ne planiraju da promene leveling sistem iz bete (a verovatno ne planiraju), nema šanse iz nje da izvučem onoliku kilometražu kao iz dvojke.
Pored toga, neću da budem saučesnik u svinjarijama kao što je online-only single player.
Stoji apsolutno,to za online-only single player,ali pazi nekako me svrbi zadnju narodski receno original igru sam uzeo pre 4 godine i bio je Starcraft Brood War,pre toga WC III.
Msm da je vreme da se otvorim,razmisljao sam battlefiled 3 ali igrao sam betu i uopste(sem grafike koja super optimizovana)me nije impresionirala,nzm nekako mi je call of duty bolji,zato sam i zamenio Bad Company 2 full pack koji sam dobio od sapphire-a za Dota 2 beta key,to bar igram,battlefield posle onog 1942 me opasno smara.
Razmisljao sam i o Guild Wars II,ali nekako svaki MMO mi brzo dosadi,Dota 2 ce verovatno biti dzabe,World of Tanks je dzabe(u osnovi) tako da generalno nem pojma,od tastature sam za sada odustao,iz prostog razloga sto zivim sa nemarnom i neodgovornom personom koja samo zna da drnda i mrvi kad zdere a nikad nishta da sredi ili ulozi u komp,a da ne pominjem mladju bracu kad dodji,msm da je bolje da covek skoci u bunar odma i kraj.
Zanima me dal ce josh neshto implementirati u Diablo III sto se tice multiplayera,neshto kao raid ili dungeon ili neke misije koje se javljaju na odrdjeno vreme,znaci da unesu malo MMO fazona,neshto slicno ima u ovom Drakensangu,i igra svakako dobija na duzini a i ima sta da radish da ti ne dosadi,mada od ljudi koji su igrali Diablo II u miltiu(co op)sam cuo da je to neshto fenomenalno,po ovim trailerima i gameplay filmicima vidim da to dosta potenciraju i u trojci.
Pazi, ako bi u Diablo III ubacili on-line multip. dungeon i raid onda bi igra licila na jedan drugi Blizzard produkt koji se zove WOW (po meni najbolja PC igra ikada osmisljena i realizovana). Nazalsot kupio sam poslednju WoW Cataclysm ekspanziju, igrao malo, ali me smorilo pa ne igram vise.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Ja igre delim na igre pre Starcraft 2 i igre posle Starcraft 2, igra jednostavno nema konkurenciju. Jedino sto igri moze da pridje je WoW, ali on moze da smori opasno :).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.