Postavio sam ranije temu kako da instaliram doticnu igru sa svim DLC jevima i uspeo sam nekako da instaliram ali sad imam drugi problem. Kad pokrenem igru igra se startuje i sve radi osim toga shto mi sece bez obzira koju rezoluciju i kvalitet sravio znaci sve na lov sece kao lud i sve na high sece kao lud. Secam se ranije kad sam igrao da je radila sve na max i da je letela. Da je do konfe nisam siguran posto je tu 4Gb rama DDR3 NVidia GTS 250 512mb sa Pentium Dual-Core E6300 @ 2.80GHz. Da napomenem da igru palim na win 7 64 bita. Da je procesor slab ( star ) znam i planiram da uzmem novi u skorije vreme. Ako neko zna shta moze da bude problem neka se javi a probao sam sa patchom 1.4 sa kojim moze MP ako se dobro secam. Ako mi fali kakav progrm tima Net framevork ili tako nesto molim postavite bas sve shta mi treba posto cu najverovatnije da radim full system cleanup tj formatiram HDD na pocetan nivo ( na 0 i 1 ) pa onda instaliranje sistema.
Unapred HVALA POZZ Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Ako ti je igra ranije radila ok onda nije hardverski problem. Desilo se mom ortaku jednom da je borderlands počeo grozno da mu secka, reinstalirao je drajvere i kompletnu igru i problem je nestao, nemam pojma šta je bilo u pitanju ali probaj i ti, možda pomogne a ne boli mnogo.
Posto sam izbrisao sve sa HDDa ( posle formatiranja ) i ponovne instalacije sistema skinuh opet Borderlands da proverim kako sad radi i opet isti jebeni problem. Znaci pokrenem igru i sve mi lepo radi cak mi i intro nesecka a onda kad se intro zavrsi pocinje da stuca borderlands kao lud. Znaci kupio sam igru sa svim dodatcima tj ona 4 DLC ja i instalirao sa patchom 1.4.1. Sad mozda moze da bude do samog prodavca mada nisam video da se iko zali na los rad igre pa bih vas zamolio da mi posaljete na mail proverenog kupca mada cu probati da uzmem od drugara Tooth a sa wareza ko posecuje sajt zna ga 100 %.
Unapred HVALA POZZ
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Ja više ni sam ne znam ko je izvorni `izdavač` moje kopije, uzeo sam je kad je igra tek izašla i posle dodavao pečeve i DLC-ove kako su izlazili pa onda izbacivao neke stvari i reenkodovao da može kompresovano u 7zip da stane na jedan dl dvd, ipak je jedna od boljih igara u proteklih par godina i zaslužuje mesto u špajzu.
Probaj i neke starije drajvere, viđao sam da nvidia zakenja starije igre na starijim kartama kad izdaju nove drajvere. Probaj i da se igraš s grafičkim podešavanjima, opcija `dynamic shadows` je malo bagovita.
konacno sam pokrenuo igru da nesece a problem je bio verovali ili ne u priority setings u za procese u task menageru. Nekako se go**o ubagovalo i stavilo na Belov normal i zato je kovalo. Sad sam stavio na above normal za svaki slucaj i igra leti. Znaci ako neko bude imao problema evo mu resenje a proveren kupac stoji a ime mu je Toothles na warez-bb u
POZZ
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.