Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Crysis 2 DX11
STRANA 1 OD 1
acosuper Crysis 2 DX11 31.12.2011. 11:53 T42341

status: user
broj poruka: 1207
drugari imam problem, naime kada instaliram igru na fresh windows i one patcheve za jake texture i dx11 krekujem igru sve fino krene, pokrenem je i kada dodje do ucitavalja misije tj do kraja zabode i tako stoji...kada udjem u task menager i igra se minimizuje ostane mi prozor gdje pise `Crysis 2 stoped working` i one dvije opcije da trazim soluciju ili da ugasim igru..i tako svaki put..koristim crack SKIDROW, medjutim stvari su malo bolje kada stavim crack od `Fairlight` udje sve u igru pokrene misiju ali zabode svakih 30 sekundi ono steka zvuk (ponavlja se) pa zacrni monitor, pa zvuk krene i nakon pet sekundi igra ponovo krene i tako svakih 30 sekundi se isto desava..da li zna neko u cemu je problem..inace koristim nediranu verziju WIN 7 x64 svjeze instaliranu, sa novim DX i ATI driverima i onim visual cc 2010 i konfiguracije je iz potpisa

http://www.youtube.com/watch?v=aJ_lp141YKQ&feature=related
CPU: AMD Athlon II 445
GPU: Gigabyte 5870 SOC
RAM: Kingston HiperX 2x2GB 1066mhz
MBO: Gigabyte 770-DS3
PSU: GX-550W
HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint RAID0
CPU COOLER: CM V8
CASE
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tristram Re: 31.12.2011. 13:29 #388109

broj poruka: 1872
Evo ti na mail link gde ima da se nađe i onaj treći krek od nekg (V)ovna. Za Skidrow krek je poznato da ne radi a ne znam zašto ti onaj od FLT baguje

acosuper hvala puno prijatelju 31.12.2011. 14:18 #388116

broj poruka: 1207
skinuo sam od FLT ponovo i stavio + sam obrisao onaj `skidrow.dll` mozda je i on pravio problem..sad radi sve na ultra sa dx11 na +/- 33 fps

http://www.youtube.com/watch?v=aJ_lp141YKQ&feature=related
CPU: AMD Athlon II 445
GPU: Gigabyte 5870 SOC
RAM: Kingston HiperX 2x2GB 1066mhz
MBO: Gigabyte 770-DS3
PSU: GX-550W
HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint RAID0
CPU COOLER: CM V8
CASE

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs