kuce se ne kupuju nego se dobijaju apartmani na svakom onom ostrvu na mapi, kako prelazis igru tako ti se otkljucavaju apartmani....cura se trazi tako sto odes u internet klub i udjes na web i imas da desne strane neka cura sa cvikama, kliknes tu i ides na female i onda klikas jednu po jednu klikas na DATE i koja te pozove odes sa njima na date, i kad hoces da je izvedes zoves je na mobitel i ako prihvati pojavi ti se srce na mapi...eto objasnio sam ti ..xaxa
Igricu sam presao i ostao sam na onom istom apartmanu, znaci nista nisam jos dobio a DATE sam stisnuo na pocetku igrice i jos niko se nije javio a proslo je 35 dana (u igrici).
Dal mislimo na isti GTA 4? Ja mislim na ovu novu Liberty tbogt
ja sam pokrenuo igru i sve stvaio od RAZORA crack ali i ne rade save game..i da cim sam krenuo nasao sam curu u igrici..ona misija u pocetku kad ides u neki klub i imas tamo dio gdje plesu neki likovi..odes tamo i pleses sa nekom ribom i onda te ona odvede u WC odradite posao i onda ti dadne broj mobitela.. xaxa
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.