Da mi je neko rekao da cu nekada da pitam ljude kako se instalira igra nebih mu poverovao ali kao shto kazu za sve ima prvi put. Na ime ` kupio ` sam Borderlands sa svim DLC jevima ( ekspanzijama ( The Zombie Island, Mad Moxxi, Army General Knoxx i Claptraps New Robot Rev )) i naravno dobio sam uz njega REED ME a u njemu pise da treba da napravim GameSPY acc i kad udjem u igru da kliknem na ONLINE. Naravno meni nista od ovoga nije jasno shto mora onl acc pa bolje da pitam ovde ako je neko ` kupovao ` igru sa svom nastavcima kako se sta instalira i mora li da se pravi taj onl acc. Da dodam samo u svakom dlc ju imam 3 foldera Binaries Engine i WillowGames a u svakom Binaries folderu imam par datoteka medju kojima je i DLC setup shto me najvise buni u celoj prici. Toliko od mene i nadam se da ako neko zna odgovor ili barem malo da mi razjasni da ce mi odgovoriti u shto kracem roku.
Unapred HVALA POZZ
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Za DLC treba samo da ih otpakuješ tamo gde je igra instalirana tako da se postojeći folderi poklope, znači samo foldere willowgames i binary staviš u svoj borderlands folder i ideš overwrite, najbolje da dlc-ove stavljaš hronološkim redosledom za svaki slučaj.
Online account moraš da praviš samo ako hoćeš da igraš s ortacima preko neta što je i moguće i vrlo preporučljivo jer je još zanimlivije, ako igraš solo ne treba ti.
@Trisstram Hvala na brzom odgovoru i ako josh igrash borderlands dodaj me u gtalk da cepamo zajedno @Miskonius Moze li link za MP lek i zako te dobro razimem cepam instal normalono pa onda setup DLC 1 pa 2 ... 4? gtalk mail colak.aleksandar@gmail.com
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.