Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Broderlands pitanje
STRANA 1 OD 1
cojka032 Broderlands pitanje 26.12.2011. 19:48 T42249

status: user
broj poruka: 297
Da mi je neko rekao da cu nekada da pitam ljude kako se instalira igra nebih mu poverovao ali kao shto kazu za sve ima prvi put.
Na ime ` kupio ` sam Borderlands sa svim DLC jevima ( ekspanzijama ( The Zombie Island, Mad Moxxi, Army General Knoxx i Claptraps New Robot Rev )) i naravno dobio sam uz njega REED ME a u njemu pise da treba da napravim GameSPY acc i kad udjem u igru da kliknem na ONLINE.
Naravno meni nista od ovoga nije jasno shto mora onl acc pa bolje da pitam ovde ako je neko ` kupovao ` igru sa svom nastavcima kako se sta instalira i mora li da se pravi taj onl acc.
Da dodam samo u svakom dlc ju imam 3 foldera Binaries Engine i WillowGames a u svakom Binaries folderu imam par datoteka medju kojima je i DLC setup shto me najvise buni u celoj prici.
Toliko od mene i nadam se da ako neko zna odgovor ili barem malo da mi razjasni da ce mi odgovoriti u shto kracem roku.

Unapred HVALA
POZZ

Windows Hardware update
Windows has detected that you have moved your mouse.
Please restart your computer
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tristram Re: 26.12.2011. 20:11 #387119

broj poruka: 1872
Za DLC treba samo da ih otpakuješ tamo gde je igra instalirana tako da se postojeći folderi poklope, znači samo foldere willowgames i binary staviš u svoj borderlands folder i ideš overwrite, najbolje da dlc-ove stavljaš hronološkim redosledom za svaki slučaj.

Online account moraš da praviš samo ako hoćeš da igraš s ortacima preko neta što je i moguće i vrlo preporučljivo jer je još zanimlivije, ako igraš solo ne treba ti.
cojka032 @Tristram 26.12.2011. 20:15 #387120

Windows Hardware update

Miskonius Inace imas i MP crack... 26.12.2011. 20:16 #387121

broj poruka: 4420
pa mozes da igras preko GameSpy-a ko covek...
Inace DLC-evi se valjda instaliraju, nema copy/paste, koliko se ja secam

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

cojka032 RE: ... 26.12.2011. 20:22 #387125

@Trisstram Hvala na brzom odgovoru i ako josh igrash borderlands dodaj me u gtalk da cepamo zajedno
@Miskonius Moze li link za MP lek i zako te dobro razimem cepam instal normalono pa onda setup DLC 1 pa 2 ... 4?
gtalk mail colak.aleksandar@gmail.com

Windows Hardware update

Miskonius bas tako 26.12.2011. 20:33 #387127

broj poruka: 4420
na kraju krajeva ne mozes tu mnogo da se zajebes,
Vidi mail
Inace igra ce ti biti zanimljivija onoliko puta koliko drugara nadjes za co-op...

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs