Dakle, posto je ostalo jos malo do kraja godine, a sve sto smo ocekivali ove godine je izaslo... Mozemo da saberemo utiske. Verujem da ce vecina vas glasati za Battlefield 3. Posto je to MP igra, a SP nam i nije doneo preterano dosta zabave, neka to bude MP igra. Dakle mozete glasati za MP i SP igru. Za mene je MP igra godine WoT, sa novim patch-evima, svakako sam se navukao. Battlefield 3 MP nisam igrao, tako da ne migu da glasam za tu igru. SP igra godine po meni je Deus Ex. Svidja mi se sto nije smorena igra, ima dosta trikova, i stvarno sam se zabavio dok sam je igrao. Doduse, nisam se naigrao preterano ove godine igrica. Crysis2 su zafrkli sa onim silnim teksturama, i sto je igra izasla u DX9, to mi se nije svidelo. Ostalo na igrici nije lose. Battlefield3 ima sjajnu grafiku, ali je jako dosadan i kratak SP. Skyrim-a sam odigrao malo, nije losa igra, ali nisam igrao prosle delove tako da... Mass Effect nije bio los, Dead Space 2 ko voli, apsolutno nije razocarala igra,Batman:Arkham City takodje nije los, LA NOIRE nije los, samo sto su ga slabo optimizovali, ali to je taj ROCKSTAR GAMES. :) Tu je zanimljiv COD MW3, ciji SP je mnogo interesantniji od BF3. Mada ima i fail-ova poput Duke Nukem Forever. Steta, ali jeste fail od igre. Ako idemo malo na sportske igre, tu je PES, FIFA, NFS, NBA, F1, DIRT3... Od ovih igara, biram FIFU i DIRT3. Klasika, PES vs FIFA, FIFA po meni dobija ove godine zbog grafike i realnosti u gameplay-u. Dakle od mene +1 za BATTTLEFIELD 3 MP i +1 za DEUS EX SP.
Bila je ovo solidna godina za gamere. :) Dajte vase predloge i misljenja. Ako moze kratak opis, zasto je po vama igra godine, sta vam se svidja, sta ne...
Sa artističke strane, i priče posebno, mislim da je Deus Ex najbolja igra godine, mada mi je opet teško da krunišem definitivnu igru godine pored Skyrima.
Deus Ex i Skyrim za mene su igre za ovu godinu.
BTW, Mass Effect 2 je izašao u januaru 2010... omašio si... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Greska! Nesto sam hteo drugo da spomenem, i ne znam gde sam nasao Mass Effect. Kako god, trojka bi trebala da bude dobra.
:: Sa artističke strane, i priče posebno, mislim da je Deus Ex najbolja igra godine, mada mi je opet teško da krunišem definitivnu igru godine pored Skyrima :: :: Deus Ex i Skyrim za mene su igre za ovu godinu :: :: BTW, Mass Effect 2 je izašao u januaru 2010... omašio si.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Ne mogu nesto da pricam mnogo posto nisam probao dosta igrica. Ali par igrica me je bas odusevilo. Sportska igra Fifa 12, komentari suvisni :). COD MW 3 MP, igrao kod drugara uzeo preko steama bas mi se svidja, tolko me je privukla da planiram da uzmem :). Kupujem LA Noire, od drugara cu da uzmem NFS The Run i jos par igrica pa cu tek onda moci da kazem nesto. LA Noire mi se ono sto sam gledao na YT bas svidja, ali videcemo. NFS kazu da je bas kratak i da nije nesto posebno... I da, ne volim igrice sa nekim mocima, macevima, energijama i slicno. _______________________
Jbg ja ne volim takodje +2 na ovo -3 na ono, ali 30% na ovo ali nemas lvl , ta pertla ne moze na ove patike jer je leva patika veci lvl od tog itema-pertle, a taj prsten ne ide na prst koji nema odsecen nokat, dok taj armor nije za tvoju klasu i levom rukom ne mozoes da jedes hleb za desnjake itd...
Ne volim takve igre , probao sam ali jednostavno me ne privlaci , mada naravno igra je dobra sto se i vidi iz popularnosti, ali jbg ne voli svako sve.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Cetvoroumim se izmedju Batman, Deus EX, Skyrim, Crysis 2 :SS a tu je i Witcher 2 :S Ajde ovako, prema akciji, grafici, prici, i sa najmanje bagova, i dobra optimizovanost neka bude to Deus EX Mada tu je odmah i Batman i Skyrim....
ja ti pricao o tome, ali ti si izgleda toliko bandoglav/tvrdoglav da ne upotrebim neki drugi izrazda se ne bi uvredio...
verovatno si ko dete gledao neki RPG koji ti se ucinilo komplikovanim pa si se istarumirao...
Skyrime moze da igra dete od 7 godina(isto kao i betmena) i da sve razume, naravno malo engleskog da zna...a o kakvim ti +1, 30% pricas verovatno ne znas ni sam, ali bitno da se nesto bahatis, pogledaj samo svoje recenice `hleb za desnjake` verovatno si hteo da ispadnes duhovit i da docaras svoju frustraciju prema zanru...
Nema tu nikakvih hlebova za desnjake, +1 i 30%, akter si jedne price u jednom ogromnom svetu i to je sama sustina Skyrime...Da nisi toliko utripovan video bi da je Skrime kao FPS samo sa hladnim oruzijima...iz prvog lica tamburas hladnim oruzijima...a inventar i unapredjenje karaktera je jednostavno kao u Deus Ex-u...
Skyfire: ...frekfencija...
:: Jbg ja ne volim takodje +2 na ovo -3 na ono, ali 30% na ovo ali nemas lvl , :: ta pertla ne moze na ove patike jer je leva patika veci lvl od tog itema-pertle, :: a taj prsten ne ide na prst koji nema odsecen nokat, dok taj armor nije za tvoju klasu i levom rukom ne mozoes da jedes hleb za desnjake itd... :: :: Ne volim takve igre , probao sam ali jednostavno me ne privlaci , :: mada naravno igra je dobra sto se i vidi iz popularnosti, ali jbg ne voli svako sve :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
Jel` ja živim u prošlosti, ili ti živiš u budućnosti?Ii si se samo malko zajebao? Mi čekamo 2012. a ti se javljaš iz aprila sledeće godine i najavljuješ nam igru.Ako si stvarno toliko ispred nas, daj neku dojavu za kladionicu, da nam lepo počne godina. :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.