Juce presao igru red orchestra 2 sa nemcima,pa me zainteresovalo ima li jos neke igre u kojoj mozes igrati kao nemac a ne samo kao rus ili amer,a da je pucacina?
I skiini expanziju tu valjda mozesh kao Nemac,nisam siguran dal ima nemacka kampanja u prvom delu.
Inace igra je iz I svetskog rata,gde upadas prakticno u rad izmedju vampira i demona,a na sve I svetski rat,znaci prakticno svako protiv svakog,mnogo dobra igra.
Mislim da tako nešto može da se igra u call of duty world at war
25.12.2011. 14:03
status: user broj poruka: 1577
Ili neka igra iz tog serijala, znam da možeš da igraš kao švaba i da preokreneš istoriju, mada nisam baš 100% siguran.
Imaš i uber soldier ali tu ne preokrećeš istoriju već igraš sa nemcem koji je u pokretu otpora protiv trećeg rajha.
@djodjo Kako sve više godine prolaze ja sve više verujem da bi bilo bolje da su lepo nemci poklali jenkije i sprečili ratove koji bi se desili u budućnosti: Zalivski rat, Vijetnam, Irak, Libija...
Mada ovo je moje mišljenje, možda bi bilo gore a možda i bolje, ja lično smatram da bi bilo bolje jer sam čuo razne priče ljudi koji su živeli u to vreme i sve ukazuju na to da nemci nisu bili toliko krvožedni kao što se pričalo, naravno ne branim logore smrti, to je za svaku osudu, ali branim one vojnike koji su bili drugačiji i one koji su zaista želeli neku promenu.
Nemojte da nastavljate ovu moju priču jer će onda tema da ode u pm i ima ovo da se pretvori u speming epskih razmera. Neka ostane na ovome. Ne namećem nikome moje mišljenje.
Re: Mislim da tako nešto može da se igra u call of duty world at war
25.12.2011. 14:23
status: user broj poruka: 4700
Kako se secam, ja msm da nema da se igra sa nemcima, e sad ne znam da li ima i druga strana, rusi ili neko u toku kampanje, ali bez obzira igra je sasvim solidna i vredi da se odigra, samo je prekratka :/
:: Ili neka igra iz tog serijala, znam da možeš da igraš kao švaba i da preokreneš istoriju, mada nisam baš 100% siguran :: :: Imaš i uber soldier ali tu ne preokrećeš istoriju već igraš sa nemcem koji je u pokretu otpora protiv trećeg rajha ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.