inst sam igru -ne radi-imam WIN7 ultimate, krekovao sam je, instalirao patch 1.3 - ne radi, na WIN XP SP2 je odlicno radila ali sa ovim win7 ult se bas nesto ne razume najbiolje, sta mi je potrebno da bih radila...
Moras da imas ukljucen mikrofon da bi se igra pokrenula. Jako neobicno resenje, ali to je jedini nacin da ti MP proradi. Ovo pricam iz licnog iskustva. Ko ne veruje neka progugla malo
Nije potreban krek za mp, samo se instalira i cepas, e ako ides na xfire, idi desnik klikom na properties i stavi da se xfire pokrece sa administratorskim dozvolama, ako ulazis preko cod-a isto uradi na precici daj administratorske privilegije :) , i osvezi i eto servera na listi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.