koliko mogu da vidim ovde se radi o drugom delu...igrao sam na pc-u i jedunicu i dvojku mnogo dobra stvar...malo nezgodne kontrole ali brzo se naviknes...a treba malo i vise da se upotrebi kefalo kako bi presao igru...jednom recju jedna od najboljih koju sam igrao na staroj konfiguraciji..
.takodje bi preporucio i the thing...jeste stara ali je ekstra odradjena
pocetak igre je malo smor ali budi strpljiv neces se pokajati sigurno obscure je igra koja je dosta specificna i dosta se razliuje od svih ostalih koje sam igrao
Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
skini prvo keca mozda je cak i bolja temaatika povezani su jedan sa drugimi nemoj da se smoris na groblju na pocetku igre cim to prodje onda ce biti ok...ne odustaj :)
Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.