Treba mi neka igra da ubijem vreme dok mi ne stigne ploca sa reklamacije pa da igram nesto normalno.Pre svega me zanima nesto sa prezivljvanjem ono tipa dolaze vanzemaljci/zombiji u talasima i ti treba da izdrzis,pobolsavas oruzja...A moze i nesto drugo samo da je zanimljivo. Raspolazem sa Sempnom 2400+ 1gb rama nvidia FX5200 128mb
Probaj i recimo Audiosurf, plants versus zombies, serious sam first i second encounter, cannon fodder (ako ti ne smeta ancient grafika), Shogo M.A.D., Giants citizen kabuto, i naravno psychonauts, zatim alien breed, mislim da ima i zombie shooter - manje vise isto igra kao alien shooter ali sa - zombijima.
:: Sve Point ^Click avanture..Moj predlog. :: :: 1.Syberia 1 i :: 2.Post Morte :: 3.Drakula 1,2,3, :: 4.Mystery of Loch Nes :: 5.Black Mirror 1, :: :: I jos mnogo njih.... :: :: Link > http://goo.gl/8aFcJ
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.