Evo oficialna tema za novi nastavak Anno 2070, ja sam prvi put uzeo da igram sada ovu igru, i mogu vam reci, divna grafika, lepo optimizovana igra, zanimljiva i dobra za opustanje, malo komplikovana u pocetku za shvatanje, nije bas user-friendly interface i tutorijali ne objasnjavaju bas kako da razvijamo naciju kroz kasniji tok igre :)
kad se spustim u najblizi pogled u gradu ima od 30 do 40 frejma, kad je najblizi pogled onako odozgo, imam oko 35 do 45, na otvorenom oko 60 frejma, podesavanja su high, VS iskljucen, AA on, AF na 2x, senke Low, Post effect medium, bas sam se iznenadio kako lepo radi igra, mada sam uzo neku mapu sa ostrvcima :)
Problem je sto ne znam kako dalje da unapredim naciju xD dosao sam do 2 levela zgrada, sve izgradio sto mi je dozvoljeno, ostaje mi jos military da izgradim do kraja posto ima neki broj jedinaca 48, pa cu videti dalje da li ce da se unapredi grad......
nema nikakvih tutorjala opsirnijih na netu da se nadje -.-
:: za sada mi ovaj odgovara da vidim kako i sta ima sve, uspeo sam najzad da unapredim civilizaciju u level 3 zgrade : :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Skinuo sam igru a neta ali kad hocu da pokrenem instalaciju stalno mi izbacuje Installation cannot proceed , because either Anno 2070 is not installed or the installed language version is not supported.
... al brate mili mnoogo treba da se provali... Nisam igrao ni jednu pre, pa dok sam shvatio kako neke objective da uradim ispizdeo sam... Al sjajna igra stvarno... Najjaca mi je riba posle 2 sata igranja kaze ``zasto malo ne protegnes noge i napravis pauzu od igre`` tako nekako... Pokido sam se...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston HyperX 240GB, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.