Dajte neki predlog igre sa ovakvim elementima, a da nije Silent Hill i Resident Evil,Dead Space ( igrao), i da nije point and click, i da je iz treceg lica, moze i malo starija.....
`Undying (2 lice).. sa trecim licem stvarno ne znam a da nije glupa
:: Dajte neki predlog igre sa ovakvim elementima, a da nije Silent Hill i Resident Evil,Dead Space ( igrao), i da nije point and click, i da je iz treceg lica, moze i malo starija.... :: :: Hvala :D! ::
U ovo je bas staro, hvala na predlogu u svakom slucaju :D!
:: `Undying (2 lice).. sa trecim licem stvarno ne znam a da nije glup :: :: :: :: Dajte neki predlog igre sa ovakvim elementima, a da nije Silent Hill i Resident Evil,Dead Space ( igrao), i da nije point and click, i da je iz treceg lica, moze i malo starija.... :: :: :: :: Hvala :D! :: ::
:: Ne taj alone in the dark od pre hrista , imas relativno novi i poslednji deo za PC :: Cold fear si igrao :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Probaj Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, Clive Barker`s Undying, Penumbra (Overture, Black Plague, Requiem), Amnesia: The Dark Descent, Alone in the Dark: New Nightmare, ObsCure I & II...
...Undying,kao sto ti je neko predlozio.Jeste matora igra ali ne izgleda tako lose.Plus,ako stvarno zelis pravi horor i odlicnu pricu,to je to.Meni je iskreno Undying najbolja igra ikada.I jos sto je prilicno dugacka(pogotovu za danasnje igre).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.