A evo i trailer kada je trebalo da izadje za Xbox :) Uzivao sam gledajuci sada.:) Obozavam igre na foru Silent Hill-a i Resident Evil-a :) http://www.youtube.com/watch?v=pCS1nzRffkU
Sve sto je covek stariji ,sve je i probirljiviji sto se tice igrica. Jednostavno ono sa cim si se zadovoljavao i radovao se necemu vise ne pije vodu.
Danasnje igre su mahom portovi sa konzola a sve manje imaju dusu kao nekad sto su bile. Ako covek nastavi dalje,bice vise na silu a ostace mu u ruznom secanju.
P.S. Citao sam intervju skoro,sa liderom grupe SKIDROW,on je isto covek kao i ja u poznim 30-tim. Napravio je spisak od nekoliko igri koje ce jos da odigra i onda......[ Penzija ]
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.