ja sam. nema vecih p[romena u dx11. sa masinom iz potpisa izvlaci mi ~35 FPS na max detaljima u FULL HD **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Ja sam stavio sinoć taj patch na P2P verziju, i malo bolje je išla igra u DX11, tj sa manje štucanja, ali je počela da crashuje ozbiljno svakih 10 minuta, čak mi se resetovao komp par puta.
Skinuo sam danas i Fightclub verziju igre pa ću da proverim da li bolje radi patch ili ne... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Radi ovaj novi patch od Fightcluba na verziju igre od iste grupe odlicno. Doduse, i onaj stariji patch je radio dobro, jednom mi je samo igra zabola sa njim i onda sam popio BSOD. Od tada, da kucnem u drvo, radi dobro.
Medjutim, igra i sa ovim patchom ne radi najsajnije, kod mene je sve na MAX, 8x AA, DX 11 (teselacija na off), 1920x1200. HD 6870 @ 950/1150 MHz ne moze u potpunosti da izvuce dobar FPS, otprilike se krece oko 30-50. Kada upalim teselaciju na Normal onda u nekim trenucima FPS padne na 20, a na High ne moze da se igra. Vuce se 15-30 FPS.
Cekam nove 11.12 drajvere, siguran sam da ce se situacija poboljsati kada budem instalirao njih, posto trenutno koristim standardne 11.11 WHQL.
Treba da instaliras 11.11a ili 11.11b i radice mnogo bolje u dx11 !
:: Radi ovaj novi patch od Fightcluba na verziju igre od iste grupe odlicno. Doduse, i onaj stariji patch je radio dobro, jednom mi je samo igra zabola sa njim i onda sam popio BSOD. Od tada, da kucnem u drvo, radi dobro :: :: Medjutim, igra i sa ovim patchom ne radi najsajnije, kod mene je sve na MAX, 8x AA, DX 11 (teselacija na off), 1920x1200. HD 6870 @ 950/1150 MHz ne moze u potpunosti da izvuce dobar FPS, otprilike se krece oko 30-50. Kada upalim teselaciju na Normal onda u nekim trenucima FPS padne na 20, a na High ne moze da se igra. Vuce se 15-30 FPS :: :: Cekam nove 11.12 drajvere, siguran sam da ce se situacija poboljsati kada budem instalirao njih, posto trenutno koristim standardne 11.11 WHQL :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
jel 11.11a1 ili 11.11a2? a mozda ima neki 11.11b3 koji radi ok.. a mozda da sacekamo 11.11c1.. ili 11.11c1.2 ali ako izadje neka nova igra.. onda.. do moga
:: Treba da instaliras 11.11a ili 11.11b i radice mnogo bolje u dx11 ! :: :: :: :: Radi ovaj novi patch od Fightcluba na verziju igre od iste grupe odlicno. Doduse, i onaj stariji patch je radio dobro, jednom mi je samo igra zabola sa njim i onda sam popio BSOD. Od tada, da kucnem u drvo, radi dobro :: :: :: :: Medjutim, igra i sa ovim patchom ne radi najsajnije, kod mene je sve na MAX, 8x AA, DX 11 (teselacija na off), 1920x1200. HD 6870 @ 950/1150 MHz ne moze u potpunosti da izvuce dobar FPS, otprilike se krece oko 30-50. Kada upalim teselaciju na Normal onda u nekim trenucima FPS padne na 20, a na High ne moze da se igra. Vuce se 15-30 FPS :: :: :: :: Cekam nove 11.12 drajvere, siguran sam da ce se situacija poboljsati kada budem instalirao njih, posto trenutno koristim standardne 11.11 WHQL :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
ma ko ce da se mlati da trazi to, idi bre, treba da se kuca betmen u search, to je komplikovano i suvise
:: Ljudi ima tema , postujte tamo,lakse ce svi da vide i nadju :: svaki patch svaki update svaki drajver vezan za betmena nova tema.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Tema je usko vezana za patch fightclub pa posto svako ima drugaciju verziju batmana zanima me na koje verzije moze da se apply ovaj patch inace da li se desava i dalje da crashuje itd sada cu da probam na mojoj IPT verziji :D
a sto vi ljudi ne sacekate RLD i SKiDROW i lepo uzivate.. apply-ujte official patch i gotovo
:: Tema je usko vezana za patch fightclub pa posto svako ima drugaciju verziju batmana zanima me na koje verzije moze da se apply ovaj patch inace da li se desava i dalje da crashuje itd sada cu da probam na mojoj IPT verziji :D
Neka hvala, nikada nisam instalirao te tweak-ovane drajvere, pa necu ni sada.
``They call me... Prophet``
:: Treba da instaliras 11.11a ili 11.11b i radice mnogo bolje u dx11 ! :: :: :: :: Radi ovaj novi patch od Fightcluba na verziju igre od iste grupe odlicno. Doduse, i onaj stariji patch je radio dobro, jednom mi je samo igra zabola sa njim i onda sam popio BSOD. Od tada, da kucnem u drvo, radi dobro :: :: :: :: Medjutim, igra i sa ovim patchom ne radi najsajnije, kod mene je sve na MAX, 8x AA, DX 11 (teselacija na off), 1920x1200. HD 6870 @ 950/1150 MHz ne moze u potpunosti da izvuce dobar FPS, otprilike se krece oko 30-50. Kada upalim teselaciju na Normal onda u nekim trenucima FPS padne na 20, a na High ne moze da se igra. Vuce se 15-30 FPS :: :: :: :: Cekam nove 11.12 drajvere, siguran sam da ce se situacija poboljsati kada budem instalirao njih, posto trenutno koristim standardne 11.11 WHQL :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Nece vise niko izbacivati Batmana, zato sto je Fightclub izbacio scene release. Dakle, ni Skidrow, ni Reloaded, ni Razor 1911, a ni Fairlight nece izbacivati svoju verziju, jer je Fightclub to uradio pre njih.
Nisu to tweakovani drajveri, to su zvanicni drajveri iz AMD-a s tim sto sadrze neki update koji ne postoj u aktuelnoj WHQL verziju, i stvarno donose veliko poboljsanje za Batman-a kako su i napisali. Sve to sto oni ubacuju u 11.11a, 11.11b, 11.11c i slicno ce sadrzati 11.12 WHQl, ali da korisnici ne bi cekali sertifikovane dravere AMD je dobar pa izbaci neke update-ove i fix-ove kroz te 11.11a, 11.11b itd. verzije.
:: Neka hvala, nikada nisam instalirao te tweak-ovane drajvere, pa necu ni sada :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: Treba da instaliras 11.11a ili 11.11b i radice mnogo bolje u dx11 ! :: :: :: :: :: :: :: Radi ovaj novi patch od Fightcluba na verziju igre od iste grupe odlicno. Doduse, i onaj stariji patch je radio dobro, jednom mi je samo igra zabola sa njim i onda sam popio BSOD. Od tada, da kucnem u drvo, radi dobro :: :: :: :: :: :: Medjutim, igra i sa ovim patchom ne radi najsajnije, kod mene je sve na MAX, 8x AA, DX 11 (teselacija na off), 1920x1200. HD 6870 @ 950/1150 MHz ne moze u potpunosti da izvuce dobar FPS, otprilike se krece oko 30-50. Kada upalim teselaciju na Normal onda u nekim trenucima FPS padne na 20, a na High ne moze da se igra. Vuce se 15-30 FPS :: :: :: :: :: :: Cekam nove 11.12 drajvere, siguran sam da ce se situacija poboljsati kada budem instalirao njih, posto trenutno koristim standardne 11.11 WHQL :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: ::
Kakogod, sacekacu finalne drajvere, trebalo bi da se pojave za par dana.
Ionako sam presao igru, tako da mi je sada svejedno.
``They call me... Prophet``
:: Nisu to tweakovani drajveri, to su zvanicni drajveri iz AMD-a s tim sto sadrze neki update koji ne postoj u aktuelnoj WHQL verziju, i stvarno donose veliko poboljsanje za Batman-a kako su i napisali. Sve to sto oni ubacuju u 11.11a, 11.11b, 11.11c i slicno ce sadrzati 11.12 WHQl, ali da korisnici ne bi cekali sertifikovane dravere AMD je dobar pa izbaci neke update-ove i fix-ove kroz te 11.11a, 11.11b itd. verzije :: :: :: :: Neka hvala, nikada nisam instalirao te tweak-ovane drajvere, pa necu ni sada :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: Treba da instaliras 11.11a ili 11.11b i radice mnogo bolje u dx11 ! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Radi ovaj novi patch od Fightcluba na verziju igre od iste grupe odlicno. Doduse, i onaj stariji patch je radio dobro, jednom mi je samo igra zabola sa njim i onda sam popio BSOD. Od tada, da kucnem u drvo, radi dobro :: :: :: :: :: :: :: :: Medjutim, igra i sa ovim patchom ne radi najsajnije, kod mene je sve na MAX, 8x AA, DX 11 (teselacija na off), 1920x1200. HD 6870 @ 950/1150 MHz ne moze u potpunosti da izvuce dobar FPS, otprilike se krece oko 30-50. Kada upalim teselaciju na Normal onda u nekim trenucima FPS padne na 20, a na High ne moze da se igra. Vuce se 15-30 FPS :: :: :: :: :: :: :: :: Cekam nove 11.12 drajvere, siguran sam da ce se situacija poboljsati kada budem instalirao njih, posto trenutno koristim standardne 11.11 WHQL :: :: :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa dobro i ja sam je presao u DX9 jer u DX11 iako solidno radi sa tim drajverima zna da padne FPS iz ne znam ni ja kog razloga iz cistam ira i vrati se u normalu posle par sekundi i to se povremeno ponavlja...
:: Kakogod, sacekacu finalne drajvere, trebalo bi da se pojave za par dana :: :: Ionako sam presao igru, tako da mi je sada svejedno :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: Nisu to tweakovani drajveri, to su zvanicni drajveri iz AMD-a s tim sto sadrze neki update koji ne postoj u aktuelnoj WHQL verziju, i stvarno donose veliko poboljsanje za Batman-a kako su i napisali. Sve to sto oni ubacuju u 11.11a, 11.11b, 11.11c i slicno ce sadrzati 11.12 WHQl, ali da korisnici ne bi cekali sertifikovane dravere AMD je dobar pa izbaci neke update-ove i fix-ove kroz te 11.11a, 11.11b itd. verzije :: :: :: :: :: :: :: Neka hvala, nikada nisam instalirao te tweak-ovane drajvere, pa necu ni sada :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: :: :: Treba da instaliras 11.11a ili 11.11b i radice mnogo bolje u dx11 ! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Radi ovaj novi patch od Fightcluba na verziju igre od iste grupe odlicno. Doduse, i onaj stariji patch je radio dobro, jednom mi je samo igra zabola sa njim i onda sam popio BSOD. Od tada, da kucnem u drvo, radi dobro :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Medjutim, igra i sa ovim patchom ne radi najsajnije, kod mene je sve na MAX, 8x AA, DX 11 (teselacija na off), 1920x1200. HD 6870 @ 950/1150 MHz ne moze u potpunosti da izvuce dobar FPS, otprilike se krece oko 30-50. Kada upalim teselaciju na Normal onda u nekim trenucima FPS padne na 20, a na High ne moze da se igra. Vuce se 15-30 FPS :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Cekam nove 11.12 drajvere, siguran sam da ce se situacija poboljsati kada budem instalirao njih, posto trenutno koristim standardne 11.11 WHQL :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Evo da javim, Fightclub verzija igre sa 1.01 patchom radi savršeno. Nema štucanja i freezovanja na par sekundi, i ne crashuje i slično. Save game-ovi naravno rade izmedju verzija normalno pa svi koji imate problema možete slobodno da skinete Fightclub verziju. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: ne razumem samo zasto nije SKiDROW napravio njegovu verziju, rasturio je tolike brakove ne moze jednu pisljivu vez :: :: :: :: meni se na ati 5670 igra raspada u dx11 sa poslednjim 1.01 patchom.koja ati karta moze da izvuce na high :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.