ne mogu da skinem odatle. Imam instaliran IDm, pa mi to.... Ako mozes, skini onaj verziju 1.01, pa mi baci na mail, ili okachi na rapid, ili megaupload, pa mi baci link. Hvala!
Nece jos ni da rade :) tek se pojavila 1.01, pa dok ga o(k)akuju :) ja sam skinuo za 1.00, jer tu koristim verziju ali igra crashuje posle nekog vremena iz cista mira. Naravno nisam koristio cheats dok sam igrao misije, tek sada na kraj kad igram ove side questove onda sam uzeo da koristim ponekad trener, jer smaraju ovi sa ovim puskama vishe :) i jos se vracaju kad ih pobijes :)
bas tako... tek kad izadje verzija 1.3, onda ce da bude ok :), mada ja sam instalirao nesto repack ovaj onaj... 11.2 gb, ko zna koja je verzija dobra....
Drugar je probao trainer-e sa rg catalyst repack verzijom i igra je pucala is cista mira.Posle 15-30 min,nije bilo nikakvih pravila.Kupio blackbox verziju,i sada ponekad puca ali ne pravi probleme oko nastavljanja daljeg igranja dok je rg repack imao tih problema.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
:: :: :: :: bas tako... tek kad izadje verzija 1.3, onda ce da bude ok :), mada ja sam instalirao nesto repack ovaj onaj... 11.2 gb, ko zna koja je verzija dobra....
Save game got corrupt :(( Ovo mi se iz cista mira desilo posle crashovanja igre :@ ovako moze da se proba fix Properties na WB Games>Previous Versions> pa u listi iskopirate foldere koje je windows napravio kao backup, i obavezno da se sacuva ako opet budu korumpirani fajlovi, steta ovi bagovi, i povremeni lag u igri, kvari krajnji utisak o igri, to me je razocaralo ://
p.s. napisacu i u onoj drugoj temi za ovaj bag......
sirotinja sam, nemam para da kupim original, a, nemam zivaca da se jeb** sa ovim sr****. Sve moguce sam probao, reinstal, format particije posle uninstala kao i brisanje svih fajlova vezanih za igricu, updejt, tj patch, itd, itd... jednostavno nece... Samo puca. Za mesec dva kad izadje neko normalnije resenje i dobra verzija, onda cu da skinem i da probam... a do tada, Asylum je zakon.
Ne razumem samo šta će vam traineri? Samo kvarite igru sebi...
Inače sinoć sam stavio novi update od Fightclub-a, 1.1 valjda i igra je počela da mi crashuje posle 5-10 minuta igranja, pa sam vratio onaj stari update i radi normalno. Koristim P2P verziju. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
kvare draz i zadovoljstvo, ubijaju, traineri su sranje
:: Ne razumem samo šta će vam traineri? Samo kvarite igru sebi.. :: :: Inače sinoć sam stavio novi update od Fightclub-a, 1.1 valjda i igra je počela da mi crashuje posle 5-10 minuta igranja, pa sam vratio onaj stari update i radi normalno. Koristim P2P verziju :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Kupi blackbox verziju,to ti je najbolje resenje.Jeste da i ona zna da pukne,ali bar ti nema problema sa sjebavanjem savegame fajlova.Meni je do sad pukla 10 puta ali uvek sam mogao da nastavim od posledenjeg checkpointa.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
:: :: :: :: sirotinja sam, nemam para da kupim original, a, nemam zivaca da se jeb** sa ovim sr****. Sve moguce sam probao, reinstal, format particije posle uninstala kao i brisanje svih fajlova vezanih za igricu, updejt, tj patch, itd, itd... jednostavno nece... Samo puca. Za mesec dva kad izadje neko normalnije resenje i dobra verzija, onda cu da skinem i da probam... a do tada, Asylum je zakon.
Meni nikada nije kreshvao zablokirao i bilo sta slicno , nikakav patch, nista instalirano, obicna prva verzija koja je izasla bez leka , i kasnije lek + daemon pro iso verzija, sve radi, sve leti , jebes dx11 , igras i uzivas... Jedino sto ulazi u igru malo duze ali sem toga nikakvi bagovi i nikakva sranja, zasto jednostavno kad moze komplikovano...
Inace ima vec tema za arkham city.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.