Cudi me da Deus Ex nije upao u top 5. Skyrim je stvarno dobar, ali proci ce jos vremena dok ga ispeglaju kako treba. A ima potencijala da postane mnogo bolji sa add-on-ovima ( ako urade nesto sa Morrowind-om i Tamriel-om kada su ih vec ostavili u igri.)
Mada po mom misljenju najbolja igra koju sam odigrao ove godine je Bastion. Sve u svemu bila je fina godina sto se tice igara.
Prica i atmosfera su kilometrima ispred mafije II kao i milion puta upecatljiviji i zanimljiviji likovi. Gameplay nije akcioni i akcenat nije na voznji da bi to bili neki ozbiljni nedostaci za LA Noire, tako da sto se toga tice uopste nije za poredjenje s mafijom. LA Noire je daleko ozbiljnija igra po meni, pa prica u Mafiji II je smejurija kao i likovi koji su dosadni, da ne spominjem one side misije i kasnije sramotne DLC-ove koji kao produzuju pricu, mislim ja sam od te igre puno ocekivao ali ona umesto da nareduje od prvog dela koji je bio izuzetan, ona je nazadovala po svemu sem po grafici (engine-u).
@Scyter
AC Revelations, po meni nikad gori nastaak Assassins Creed-a izbacuju opet popuno istu igru, sa ne tkao zanimljivim gradom i ne tako dobrom pricom, jedino sto je izvlaci malo je prica sa Altairom jedino...
:: Šta je tebi dobro u LA Noire stvarno ne znam. :: :: Vožnja :: Grafika - :: Zvuk i podloga :: Gameplay :: :: Jedino što igru čini iole zanimljivom je mocap lica. Ne znam ni što su stavljali mogućnost vožnje kad možeš da je preskočiš :: :: U poredjenju sa Mafiom 2 je ispod proseka... :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: L.A.Noire, ostalo je sve Bizuterija......
Sobzirom da si blizak tom poslu,dobro znas koliko je truda i rada ulozeno u tu igru. Naravno,nije savrsena ali pogledaj ovu godinu iza nas i reci sta je na tebe ostavilo utisak ????
Na mene apsolutno Nista. Ipak je L.A.Noire na neki nacin,hrabro zakoracio u neki novi zanr igri koje ce da nas prate u nekim narednim godinama.
Ako nista drugo,onda za hrabrost cista 10-tka. Jos nesto,ko je ukapirao pricu,ne moze da kaze da je igra bezveze....
Re: Ja sam ove godine završio Frozen Throne i to je za mene igra godine!
12.12.2011. 19:06
status: user broj poruka: 1017
A jel neko od vas ikad uspeo da zavrsi Frozen Throne na hard?
:: Počeo sam Diablo II, a za par dana sam uspeo da premotam Plants vs Zombies :: :: Ulazim u formu, ulazim u Lut Gholein :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Re: Re: Ja sam ove godine završio Frozen Throne i to je za mene igra godine!
12.12.2011. 20:43
status: user broj poruka: 398
Ma gde... Probao vise puta i neeema sanse... Uostalom i u Reign of Chaos ima gomila misija koje nema sanse, a pogotovo poslednja kad je borba za World Tree, to ako je neko zavrsio na hard, skidam kapu...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
:: :: A jel neko od vas ikad uspeo da zavrsi Frozen Throne na hard? :: :: :: Počeo sam Diablo II, a za par dana sam uspeo da premotam Plants vs Zombies :: :: :: :: Ulazim u formu, ulazim u Lut Gholein :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.