Kako bre da instaliram Assassins Creed Revelations
STRANA 1 OD 1
bomid
Kako bre da instaliram Assassins Creed Revelations
04.12.2011. 19:14
T41797
status: user broj poruka: 1563
Evo ceo dan se zajebavam sa ovom igricom. Ipostovao sam proceduru instalacije i kada hocu nakon iste da udjem u igru NON-STOP mi izbacuje `UbisoftGameLauncher.exe has stop working`. Pomagajte ako znate o cemu se radi. Vise puta sam ponovio celu proceduru, izmedju sam apdejtova odrajvere ali nista.
Pa sam ga pustio da uradi update na verziju 1.1. Igra ponovo nije htela da se pokrene ali je sada izbacilo da nesto nije u redu sa nekim exe fajlom. Nakon toga sam iskljucio internet konekciju i ponovio postupak instalacije i napokon usao u igru. Za sada sve radi normalno, videcemo da li ce tako i ostati. Probacu i na Sedmici ono sa posebnim folderom ASSASSIN’S CREED REVELATION van Program Files-a.
Vec sam od nekih ljudi cuo da igra u principu ne donosi nista inovativno i da nije kao prethodne. U svakom slucaju cu je odigrati zbog stare slave. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.