oook,igram ovu igru kupim kola i treba da stignem do odredista prve trke stignem ja tamo stisnem enter i samo stoji okrece kamera bato pola sata i nista se ne desava....reaguje samo Ecs za options,quit itd...zna li neko o cemu je rec?ja nisam stiskao bas sve dugmice,da nije bug?ne znam o cemu se radi....igra je bas do jaja
kliknes M za mapu i pogledas sta ti treba da bi vozio tu trku..za skoro SVAKU trku su druga kola(koja mozes kupiti ili iznajmiti), ja sam je presao,igra je bolja od Need for speed-a ili bilo koje druge 100xxx puta
:: oook,igram ovu igru kupim kola i treba da stignem do odredista prve trke stignem ja tamo stisnem enter i samo stoji okrece kamera bato pola sata i nista se ne desava....reaguje samo Ecs za options,quit itd...zna li neko o cemu je rec?ja nisam stiskao bas sve dugmice,da nije bug?ne znam o cemu se radi....igra je bas do jaj
:: :: YUGOMANIA :: :: :: oook,igram ovu igru kupim kola i treba da stignem do odredista prve trke stignem ja tamo stisnem enter i samo stoji okrece kamera bato pola sata i nista se ne desava....reaguje samo Ecs za options,quit itd...zna li neko o cemu je rec?ja nisam stiskao bas sve dugmice,da nije bug?ne znam o cemu se radi....igra je bas do jaj :: :: Nisi dobro krakovao igru
hahaha o Boze dragi..citas li ti uopste?procitaj malo gore
YUGOMANIAC kada krakujes igru kopiras i *.exe i folder koji je unutra sa njim.Bez toga igra startuje normalno i radi do trenutka kada kupis kola, a kad krenes da se trkas nevidi se ni jedan auto. To je moje iskustvo Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.