Meni radi odlicno...Inace mene je zezala npr. kad mi je procesor bio klokovan 4.4ghz(3.16 normalno),prolazio je prime95 i sve to ali igrica je izbacivala.Moze i drajver za graficku da zeza (ja koristim 285.79 beta) za proslim je zezalo.
Gigabyte GA EP45C DS3R,Intel E8500 4.03 Ghz,Hyper212+ ,4gb HyperX DDR3 1600mhz,MSI GTX460 Talon Hawk Attack,WD 500gb,Philips 22`...:)
Naravno ako ima neki HW probllem, inace kada je sve ok sa sistemom radi odlicno. Ako je ssistem nestabilan nece raditi kako treba logicno. Ja nisam imao problema ni sa jednom verzijom drivera.
:: kao nenormalna... EA GOVNJAR :: :: (.)(.) + $$$ = ( • )( • ) :: :: ::
Poslednji nv driver kosritim i ja, sa karticom GTX 580. Kod mene to radi bez ikakvih problema, nisam imao ni jedan problem a kamoli `Pucanje`
:: poslednji nvidia driver i puca... :: Original igra, sve u fulu... :: Ima toliko toga na netu... Sramota... Izlazi patch 6.dec pa cemo da vidimo.. :: :: :: (.)(.) + $$$ = ( • )( • ) :: :: ::
Za multi ne znam, posto ja nemam original. Sp radi kao bombona. Mada je mw3 mnoooogo bolja igra pa i ako puca nije neka steta :)
:: @vuk125 :: :: Zale se ljudi da im puca igra dok igraju MP na nekom serveru. Dakle, nije sigurno do sistema, vec do igre. Net je prepun zalbi usera :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Milism na multiplayer... Znas kad bih kupio igru zbog kampanje :-) Imaju neki portal za trazenje servera koji mnogo baguje...
(.)(.) + $$$ = ( • )( • )
:: Za multi ne znam, posto ja nemam original :: Sp radi kao bombona :: Mada je mw3 mnoooogo bolja igra pa i ako puca nije neka steta : :: :: :: :: @vuk125 :: :: :: :: Zale se ljudi da im puca igra dok igraju MP na nekom serveru. Dakle, nije sigurno do sistema, vec do igre. Net je prepun zalbi usera :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.