jel igra neko ovuigru? dajte malo da razmenimo misljenja a uz machine-ovu inicijativu unapredjivanja foruma- naravno da se slazem dodao bih uz sve one predloge da podforum igre preraste u forum, sa podforumima, recimo, cheats, walkthrough, iskustva, sys req, patches, itd (znam ja da sve to ima na stranim site-evima, ali ima i sve ostalo, a zar ne bi bilo lepo da imamo i nesto takvo domace) a sve ovo zbog cinjenice da dosta ljudi pise o najnovijim procesorima, grafickim kartama i brzim memorijami koje onda u vecini slucajeva koriste bas za igre (ja koristim pc za igre u 9/10 vremena, a ostalo za skolu i citanje stvari koje me zanimaju), respect za one koje brze komponente koriste za posao, i jedan veliki derespect za one koji vole imati NAJSKUPLJE i manite mobilnih, pda i ostalih izlog stvari koje KUL ljudi koriste za pokazivanje neka ovo bude pure pc corner poz za sve ne kul ljude
Dobra ideja, stvarno bi bilo lepo da se uvede neki poforum vezan za igrice i sve u vezi njih! Svi mi u manjoj ili vecoj meri odigramo neku dobro igicu sto neva veze sa nasom profesijom ili vrstom interesovanja! Pozdrav
nisam jos presao igru, namerno odugovlacim, i isprobavam izbore, pokusavam da predjem sve sidequest-ove jer mi se bas svidja najprostije receno hl na sirovi nacin sa primesama rpg za svakog po nesto mene, recimo smara ponavljanje ubijanja, ali mora tako ako hoces da imas municije, zato i ne volim rpg, ali ako je spika ok ... jel pprobao neko patch da li popravlja performanse igre
i jos jedan predlog- da se teme redjaju po najskorijem odgovoru, a ne po vermenu postavljanja iste
imam osecaj da uz ku... pisem ove predloge, al` `ajde
pachevi poboljsavaju igru,ali tyo je jos uvek daleko od savrsenstva..Ko zna da li ce ikad izaci pach koj ce sve da poboljsa,ali ostaje nam da cekamo i da vidimo..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.