Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Star Wars The Old Republic MMORPG - Beta Test
STRANA 1 OD 1
2m4Y Star Wars The Old Republic MMORPG - Beta Test 27.11.2011. 22:33 T40587

status: user
broj poruka: 2352
...hajde iznesite svoje misljenje ovde o ovoj igri.

Ja sam testirao igru ovih par dana, naravno imam preorder za nju.

Po testu mogu reci sledece.

Igra nije nista posebno, sve je vec vidjeno, ali, ono sto mogu da zakljucim, da su za sve ove godine naucili sta i kako, i primenili u ovoj igri. Malo je nezgodan targeting, ali kad se covek nauci, nije problem. Sto se tice klasa, za sad su jednake na obe strane, drukcije se zovu. Ako uspem, postavicu na youtube ono sto sam ja igrao, to je nekih 3-4h igranja od kreacije karaktera pa do nekoh 10-11 lvla.

Sve u svemu, postoje sitniji bagovi koje treba srediti, kao i malo doraditi mehaniku igre. Ali videcemo.

Ja sam zadovoljan sa pricom i igrivoscu, podseca me delimicno i na vanilla WoW (sto i jeste bila zamisao igre) osim price, koja je po klasama linearna. Dosta truda je ulozeno u voice act, sto je po meni malo suvisno.

Moja ocena dobih 8.5/10

Ajde pridruzite se raspravi.

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 6870 1GB
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
B011 ... 27.11.2011. 23:25 #380298

broj poruka: 280
Ja sam veoma zadovoljan.

Doduse, nisam ni ocekivao neki revolucionarni MMO, tako da je ovo sto sam video ova tri dana sasvim dovoljno da igram igru kada izadje u decembru.

Ima tu i tamo stvari koje treba popraviti (UI npr), ali nista nije toliko strasno da ne moze da se igra.

Inace, izlevelovao sam Operative-a (IA) do 16og levela.

ilicstefan Evo i ja da postavim neko pitanje 27.11.2011. 23:53 #380302

broj poruka: 1577
Dakle pošto sam video par videa ali nešto se baš iz toga ne vidi šta i kako pa ćeš mi ti bolje reći iz prve ruke.

Da li su oružija jedinstvena kao na primer imaš lasersku pušku i to je to ili je oružije kao u Diablu (teryfing sword of the immolation, ovo sam lupio)?

Da li ima da se razmišlja u igri ili se sve svodi na idi i donesi zadatke i na napucavanje gomile kreatura?

Da li ima mnogo sposobnosti po liku, da formulišem malo bolje ako me ne razumeš, pošto sam video da neki likovi u wow-u imaju ceo ekran ispunjen sa ikonicama čarolija tako da ti pola ekrana samo to zauzima?

Da li je igra čisto iživljavnje na tastaturi ili ima i malo taktike u borbama (taktika ili tehnika `pobij sve što se kreće`)?

I na kraju kakva je grafika?

Hoće li neko sladoled?

http://bit.ly/pv60

2m4Y par shootova... 27.11.2011. 23:53 #380304

broj poruka: 2352
http://img15.imageshack.us/img15/3143/swtor2011112723440495.jpg
http://img689.imageshack.us/img689/4296/swtor2011112723492235.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/6923/swtor2011112723491085.jpg

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 6870 1GB
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

gorantd ... 28.11.2011. 11:23 #380391

broj poruka: 140

Evo sinoc zavrsih sa testiranjem pa dok su svezi utisci da kazem par reci.

Slozio bih se sa tim da igra nije neki revolucionarni MMO, princip igranja je isti kao i svuda, ali opet mislim da su dovoljno stvari promenili da bi se istakli u odnosu na ostale. Full voice acting, class storylines su samo su od nekih, za koje ste verovatno i culi, ali ne shvatate koliko znace i doprinose igri dok ne probate. Licno, svideli su mi se detalji na koje su obracalli paznju. Kao recimo mogucnost multiplayer razgovora, hollocall opcija, transparentna mapa dok trcite itd.

Atmosfera i igrivost su odlicne, posebno ako volite star wars pricu. Jedna zamerka je ta sto sam kod makljanja mnogo vise vremena proveo gledajuci cooldown skilova i sta cu sledece da ukljucim nego sto sam posmatrao samu borbu i animaciju.
Quest-ovi su u sustini standardni (donesi, skupi, ubij), ali su implementirani uz pricu jako lepo tako da nemate osecaj da idete samo da skupite 10 `jaja`. Citao sam da ima i jos nekih puzzle elemenata u nekim quest-ovima ali nisam se susreo sa takvim jer sam stigao samo do 18lvl-a.

PVP deo igre je jako zanimljiv. Imate assault-defence tip, domination tip, ragbi tip (da dobro ste procitali) kao i world pvp. Moram priznati iako mi je bilo interesantno sve to (world pvp nisam probao) nisam mogao da uzivam preterano jer su imali velikih problema sa tim delovima, veliki lagovi i pucanja igre. Verujem da ce to da se ispravi do izlaska.

Sto tice grafike ona je zadovoljavajuca. Ima jako lepih, velikih predela... Ipak ne mozete porediti sa igrama kao sto su Skyrim ili sl. Ali opet ovo je MMO igra tako da i nisu ista kategorija.

Zakljucak bi bio da cu definitivno igrati ovu igru i da nisam pogresio sto sam je narucio, a neka objektivna ocena, slozio bih se, je 8.5
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs