Ocu da kupim battlefield 3 al me zanima kako ce mi raditi posto necu da kupujem ako budem morao da igram na low.Posto umesto monitora koristim full hd tv 32` moram da teram 1920x1080. -sapphire HD 6870 -i5 2300 3ghz -2x2gb patriot ram -600W chieftec -500 gb seagate pa molim ljude sa ovog foruma koji su igrali BF3 na svom kompu da mi prenesu iskustva.Inace sajt ,,Can I run it?` kaze da sve zadovaljava osim graficke.Recite mi otprilike sta cu morati da samanjim...
stavis senke i efekte na medium, ostalo na high. 2x msaa, 16x af i iskljucis blurove i ostale gluposti. bice preko 50 frejmova. ovo vazi za multiplayer, za single mozes verovatno sve na high
Sažvakaće ti mašina BF3 bez problema. Što se tiče grafike, verovatno je pisao neki NV fan...
servispc bre
:: Ocu da kupim battlefield 3 al me zanima kako ce mi raditi posto necu da kupujem ako budem morao da igram na low.Posto umesto monitora koristim full hd tv 32` moram da teram 1920x1080 :: -sapphire HD 687 :: -i5 2300 3gh :: -2x2gb patriot ra :: -600W chiefte :: -500 gb seagat :: pa molim ljude sa ovog foruma koji su igrali BF3 na svom kompu da mi prenesu iskustva.Inace sajt ,,Can I run it?` kaze da sve zadovaljava osim graficke.Recite mi otprilike sta cu morati da samanjim.. :: :: ::
ja sam radio benchmark sa frapsom u toku prelazenja igre par puta uvek mi izbacivao 37 frejma prosek a koliko sam uspeo da primetim nije se broj frejmova spustao ispod 33,sto je igrivo bez problema, na full HD sa ultra setovanjima sa 2x anti i 16x aniso filterima. konfa je phenom 955 ne oc i 6870 grafika
Na ulltra sa još malo štrpnutim AA radi odlično i na 6850 (za koju isto piše da nije dovoljno jaka). Po mojoj slobodnoj proceni, mislim da nas to zajebava neko ko pravi i prodaje implemente za igru, ko zna, možda i nisam u pravu.
:: Na ulltra sa još malo štrpnutim AA radi odlično i na 6850 (za koju isto piše da nije dovoljno jaka) :: Po mojoj slobodnoj proceni, mislim da nas to zajebava neko ko pravi i prodaje implemente za igru, ko zna, možda i nisam u pravu :: ::
instalirao sam bf3 reloaded, izlecio (reloaded) krekom sa diska, startovao, podesavanja ostavio na auto, krenuo da igram i posle par minuta izleteo u win/ low memory i tako svaki put. inace sve vreme mi secka zvuk. fps nisam merio ali izgleda mi ok. win7, athlonIIx2@3.6ghz, 3gb@1000mhz, 4870x2/2gb, zauzece memorije pre startovanja igre nekih 25%
Re: da ne otvaram novu bf3 temu, bilo ih je milion
20.12.2011. 19:24
status: user broj poruka: 1872
Probaj da staviš i update 3 za njega.
:: instalirao sam bf3 reloaded, izlecio (reloaded) krekom sa diska, startovao, podesavanja ostavio na auto, krenuo da igram i posle par minuta izleteo u win/ low memory i tako svaki put. inace sve vreme mi secka zvuk. fps nisam merio ali izgleda mi ok. win7, athlonIIx2@3.6ghz, 3gb@1000mhz, 4870x2/2gb, zauzece memorije pre startovanja igre nekih 25 :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
:: Probaj da staviš i update 3 za njega :: :: :: :: instalirao sam bf3 reloaded, izlecio (reloaded) krekom sa diska, startovao, podesavanja ostavio na auto, krenuo da igram i posle par minuta izleteo u win/ low memory i tako svaki put. inace sve vreme mi secka zvuk. fps nisam merio ali izgleda mi ok. win7, athlonIIx2@3.6ghz, 3gb@1000mhz, 4870x2/2gb, zauzece memorije pre startovanja igre nekih 25 :: :: :: :: __________________________________________________ :: :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: :: :: ::
Re: Re: Re: da ne otvaram novu bf3 temu, bilo ih je milion
20.12.2011. 20:00
status: user broj poruka: 1872
Eno ti link, otpakuješ tamo gde se nalaze ti fajlovi, jebemliga gde. Radi s postojećim reloaded krekom. Imaš ove najnovije 12.1 preview drajvere?
:: sta kako? samo apdejt ili treba i krek posle? aj baci linkove ako te ne mrz :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: :: :: Probaj da staviš i update 3 za njega :: ::
A jes, imaš athlon x2. BF3 je dosta procesorski zahtevan, biće da te to davi.
:: zauzet cpu 100% bez obzira na podesavanja, fraps pokazuje oko 20-30, s tim sto svakih sekundu-dve secne na nulu :( :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.