kupio sam igru na rapi..s..are-u raspakova se - -steam!!!kako bi mogao da zaobidjem ovaj steam(znam da ima neka fora sa nekim programom-al ne znam koji je i kako) ili moram da idem u drugu prodavnicu da kupujem opet neku drugu verziju???(a to je dug proces...) tnx
Pa dobro čmara mu rascvetanog, gde ti se nalazi onda većina od tih 13gb kad raspakuješ? Nađi mesto na kojem se nalaze folderi main, miles, zone i još neki i našao si igru, ostatak sitnih exe i dll fajlova što tu treba da se nalaze mogu i ja da ti pošaljem.
A ti za to vreme skidaj ono što ti poslah ako ovo omane.
:: Pa dobro čmara mu rascvetanog, gde ti se nalazi onda većina od tih 13gb kad raspakuješ :: Nađi mesto na kojem se nalaze folderi main, miles, zone i još neki i našao si igru, ostatak sitnih exe i dll fajlova što tu treba da se nalaze mogu i ja da ti pošaljem :: :: A ti za to vreme skidaj ono što ti poslah ako ovo omane :: :: :: a neraspakovano je ovako http://www.dodaj.rs/f/O/pq/1smQYD6j/sol.pn :: :: :: :: :: ::
A, da. Izvinjavam se, zapakovah ga najnovijim 7-zipom, verovatno si ga otpakovao nečim matorijim pa ti sve ima po 0kb. Odradi to što novijim winrarom ili baš 7-zipom.
Ili nađi negde noviji krek, ovo što sam ti poslao je mislim prvi koji je reloaded izbacio.
:: neki valjan crack???dosta je mutna slika(a nema nikakva opcija za kvalitet slike :: :: core2duo e8400(oc 4ghz hyper212+ :: kingston ddr2 6 g :: asus p5k- :: saphhire 6870(default za sada :: chief. gps 550 ab-a chief.bx01b-b- :: samsung 22`(1680x1050 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.