Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Serious Sam 3 BFE
STRANA 1 OD 1
Mikishon89 Serious Sam 3 BFE 23.11.2011. 20:54 T40497

status: user
broj poruka: 2416
Koja njesra od igre neverujem xD
http://www.youtube.com/watch?v=6VWHnlU7kMw&feature=feedu

http://www.speedtest.net/result/1592544302.png

Mikishon
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck ... 23.11.2011. 21:24 #379217

broj poruka: 1886
`SERIOUS Sam` nikada nije bila igra za koju su developeri/CroTeam želeli da se uzima previše `ozbiljno`...

Poenta te igre je oduvek bila `mindless` non-stop pucačina na sve živo što se kreće i puca na tebe... Jednostavna, `shoot, run, strafe, shoot` zabava - koja potencira brze reflekse i brzo proračunavanje situacije - to jest - na šta pucati prvo...

Iskreno, tip sam čoveka koji voli JEDNOSTAVNE pucačine - sa što je moguće boljom grafikom i PRIČOM... A ne da 3 dana moram da posvetim samo učenju novih komandi i šta radi koji taster... *ebe mi se za to... Imam daleko važnija posla u životu, nego da, na primer, kao u `Heroes of Stalingrad` ili kako se već zove - posebnim tasterom menjam cev na MG42 kada se pregreje...
Ako hoću realizam - potražiću negde priliku da pucam iz PRAVOG MG42...

Takve JEDNOSTAVNE pucačine su i Call of Duty, F.E.A.R., Crysis - i sve do jedna su megahitovi.

Serious Sam nema neku `over-the-top-twist-and-turn-cliffhanger` priču kao što imaju Crysis, F.E.A.R, Call of Duty - ali ono što je bitno - a to je IGRIVOST, brzina/hardverska nezahtevnost - su u sasvim zadovoljavajućem obliku tako da... Kome se ne sviđa - neka poljubi i ostavi...
DmasteRNo1 Ozbiljni Sem nije pucačina 23.11.2011. 22:54 #379251

broj poruka: 6101
već napucačina, kao i Pain(in the ass)Killer. Prvi i drugi enkaunter su bili veoma zabavni, dok su dvojku totalno i bespotrebno hrvatizovali (da ne upotrebim neki grublji izraz). Nadam se da će nivo humora i akcije biti na nivou pvog i drugog enkauntera.

i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Grey 2×2GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS

tortojed Malo morgen su takve `pucacine` COD i Crysis. Sa S. Sam-om... 24.11.2011. 01:25 #379291

broj poruka: 10997
eventualno bi mogli da se uporede Quake 3 i Unreal Tournament (koje sam besomucno igrao tamo negde 1998-2001). COD, COD2, COD4 i Crysis su sasvim druga prica - tu ima elemenata `sunjacine` sa zamkama koje treba zaobici, zadacima koje treba ispuniti da bi se islo dalje...
S. Sam je KLASICNA arkadna pucacina...

Mikishon89 Re: 24.11.2011. 02:42 #379293

Poenta igre je da ubijas igracke na navijanje,ja gluplju igru nisam video u svom zivotu.

Mikishon

srdoch Re: Re: 24.11.2011. 03:06 #379299

broj poruka: 1260
Realno, ja gluplju igru nisam video ni kad sam igrao prvi deo (tačnije probao i munjevito uklonio), pa posle video drugi, i sada ovaj. Taj serijal mi već deceniju predstavlja reper za priglupu igru. Čisto da se zna i ja volim jednostavne pucačine, ali ova igra je toliko kretenska da prosto iritira! Kad smo već kod pucačina kod kojih `AI` gađa na kvantitet a ne kvalitet onda je tu Painkiller keva. Ne samo zbog odlične atmosfere, mehanike i dinamike u igri, već zbog činjenice da pucaš na protivnike kreirane sa stilom a ne na budalaštine iz gore navedene `nazovi` igre.
MaliAbner Uh nikako da se otmen utisku... 24.11.2011. 09:57 #379309

broj poruka: 7769
Da kad bi se svi strucnjaci sa PCB skupili na gomilu ne bi mogli ni jedan jebeni intro da odrade a kamo li nesto poput ova tri nastavka SS serijala...
Ali zato ne da se ume oko overklokovanja i sjebavanja hardware-a, nego je sve u fazonu moj mali razbija racunare upisacu ga na ETF, jel znas da je juce sedmi put presao Krizu i to na najjacem nivou...

Tomato Republic Of Serbia !!!

imarkovic Re: Uh nikako da se otmen utisku... 24.11.2011. 10:23 #379314

broj poruka: 18996
realno i jeste tako, druga varijanta je igra Painkiller, ubijanje vremena u nedogled.. jako interesantno..

:: Da kad bi se svi strucnjaci sa PCB skupili na gomilu ne bi mogli ni jedan jebeni intro da odrade a kamo li nesto poput ova tri nastavka SS serijala..
:: Ali zato ne da se ume oko overklokovanja i sjebavanja hardware-a, nego je sve u fazonu moj mali razbija racunare upisacu ga na ETF, jel znas da je juce sedmi put presao Krizu i to na najjacem nivou..
::
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
Dexter013 E jbg 24.11.2011. 10:28 #379317

broj poruka: 17093
Ne volim ss , nisam odigrao nijedan , zapocinjao i prekidao, ali mora se odati priznanje ljudima!

Koliki budzet ima ubisoft ili konami, capcom ili EA, ili bilo koja game deveporska firma?

Ljudi iz garaze se skupili i napravili nesto sto se koliko toliko igra po celom svetu.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tristram Re: Uh nikako da se otmen utisku... 24.11.2011. 10:57 #379328

broj poruka: 1872
Ne brkaj tehničku potkovanost i kreativnost, ne zna ni arhitekta da umeša malter.
A i ne kaže niko da je ovo sočinenije tehnički loše, grafika, animacije i slično, nego da je priglupa kao igra.
Ima još popularnih niskobudžetnih naslova načinjenih u garaži koji za razliku od ovog nisu bez mozga, ima tanka linija između jednostavnosti i teletabisa, a ovo mislim da je prelazi bar za tri podlanice.

:: Da kad bi se svi strucnjaci sa PCB skupili na gomilu ne bi mogli ni jedan jebeni intro da odrade a kamo li nesto poput ova tri nastavka SS serijala..
:: Ali zato ne da se ume oko overklokovanja i sjebavanja hardware-a, nego je sve u fazonu moj mali razbija racunare upisacu ga na ETF, jel znas da je juce sedmi put presao Krizu i to na najjacem nivou..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
Masuka Igra li neko ovo? 27.11.2011. 19:25 #380257

broj poruka: 360

Skinuo sam 3*M G*me verziju ali ne znam kako da je pokrenem,steam unlocked je ali kad startujem exe on me samo uputi na steam stranicu igre ...

Neka misljenja?

subzero88 Re: Igra li neko ovo? 27.11.2011. 19:59 #380268

broj poruka: 179
Nije jos izlecena igra.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Athlon II x3 445/Gigabyte 770T-D3L/2x2GB DDR3-1333/Gainward 4850 512mb GS/Benq G2220HD+LG 42ld450

:: Skinuo sam 3*M G*me verziju ali ne znam kako da je pokrenem,steam unlocked je ali kad startujem exe on me samo uputi na steam stranicu igre ..
:: Neka misljenja?
JovanZ re 03.12.2011. 12:43 #381711

broj poruka: 3008
Da li se nekom desava da se igra zamrzne posle par minuta?
Da li je do leka ili cega vec, `bem li ga :)
Mikishon89 Re: 03.12.2011. 17:15 #381752

Ja neznam ni da je igra izašla
Jesi li skinuo sa steama možda?

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2124106

Mikishon

JovanZ re 03.12.2011. 18:59 #381776

broj poruka: 3008
Jeste steam verzija, ali sada koliko sam citao, izgleda da je do leka. Ipak ce da se ceka da neka normalna grupa izleci Simu :)
toocool re 03.12.2011. 19:52 #381797

broj poruka: 1092
isti slucaj :)
lekic ne valja pa Sima zakuca posle nekog vremena
izgleda da mora jos da se ceka :)

CPU-Z: http://bit.ly/oxgxge

Mikishon89 Re: 03.12.2011. 20:09 #381804

Koliko zauzima Sima?
Da,ko ceka doceka xD

Mikishon

Daum Re: ... 03.12.2011. 22:59 #381859

broj poruka: 12794
Joj molim te se ne proseravaj više, zar misliš da zanima nekoga šta ćeš ti da radiš umesto igranja igara?

Pucanje iz pravog MG42? :|

Ovako retardirane argumente nisam u životu čuo...

:: `SERIOUS Sam` nikada nije bila igra za koju su developeri/CroTeam želeli da se uzima previše `ozbiljno`..
:: Poenta te igre je oduvek bila `mindless` non-stop pucačina na sve živo što se kreće i puca na tebe... Jednostavna, `shoot, run, strafe, shoot` zabava - koja potencira brze reflekse i brzo proračunavanje situacije - to jest - na šta pucati prvo..
:: Iskreno, tip sam čoveka koji voli JEDNOSTAVNE pucačine - sa što je moguće boljom grafikom i PRIČOM... A ne da 3 dana moram da posvetim samo učenju novih komandi i šta radi koji taster... *ebe mi se za to... Imam daleko važnija posla u životu, nego da, na primer, kao u `Heroes of Stalingrad` ili kako se već zove - posebnim tasterom menjam cev na MG42 kada se pregreje..
:: Ako hoću realizam - potražiću negde priliku da pucam iz PRAVOG MG42..
:: Takve JEDNOSTAVNE pucačine su i Call of Duty, F.E.A.R., Crysis - i sve do jedna su megahitovi
:: Serious Sam nema neku `over-the-top-twist-and-turn-cliffhanger` priču kao što imaju Crysis, F.E.A.R, Call of Duty - ali ono što je bitno - a to je IGRIVOST, brzina/hardverska nezahtevnost - su u sasvim zadovoljavajućem obliku tako da... Kome se ne sviđa - neka poljubi i ostavi...
sojkic Lekic 03.12.2011. 23:19 #381866

broj poruka: 216
Ja ga danas kupio na arena.bg, ali puca igra, a i ono sto sam poceo, mogu reci da mi se smucilo, nije ni za sta, ako hoces da stalno besomucno klikces misem, igraj minesweeper

Mikishon89 Re: Lekic 03.12.2011. 23:23 #381870

Preporucio bih ti da sacekas SKIDROWA da resi problem sa krekom.
Pozdrav.

Mikishon

:: Ja ga danas kupio na arena.bg, ali puca igra, a i ono sto sam poceo, mogu reci da mi se smucilo, nije ni za sta, ako hoces da stalno besomucno klikces misem, igraj minesweepe
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs