`SERIOUS Sam` nikada nije bila igra za koju su developeri/CroTeam želeli da se uzima previše `ozbiljno`...
Poenta te igre je oduvek bila `mindless` non-stop pucačina na sve živo što se kreće i puca na tebe... Jednostavna, `shoot, run, strafe, shoot` zabava - koja potencira brze reflekse i brzo proračunavanje situacije - to jest - na šta pucati prvo...
Iskreno, tip sam čoveka koji voli JEDNOSTAVNE pucačine - sa što je moguće boljom grafikom i PRIČOM... A ne da 3 dana moram da posvetim samo učenju novih komandi i šta radi koji taster... *ebe mi se za to... Imam daleko važnija posla u životu, nego da, na primer, kao u `Heroes of Stalingrad` ili kako se već zove - posebnim tasterom menjam cev na MG42 kada se pregreje... Ako hoću realizam - potražiću negde priliku da pucam iz PRAVOG MG42...
Takve JEDNOSTAVNE pucačine su i Call of Duty, F.E.A.R., Crysis - i sve do jedna su megahitovi.
Serious Sam nema neku `over-the-top-twist-and-turn-cliffhanger` priču kao što imaju Crysis, F.E.A.R, Call of Duty - ali ono što je bitno - a to je IGRIVOST, brzina/hardverska nezahtevnost - su u sasvim zadovoljavajućem obliku tako da... Kome se ne sviđa - neka poljubi i ostavi...
već napucačina, kao i Pain(in the ass)Killer. Prvi i drugi enkaunter su bili veoma zabavni, dok su dvojku totalno i bespotrebno hrvatizovali (da ne upotrebim neki grublji izraz). Nadam se da će nivo humora i akcije biti na nivou pvog i drugog enkauntera.
Malo morgen su takve `pucacine` COD i Crysis. Sa S. Sam-om...
24.11.2011. 01:25
status: user broj poruka: 10997
eventualno bi mogli da se uporede Quake 3 i Unreal Tournament (koje sam besomucno igrao tamo negde 1998-2001). COD, COD2, COD4 i Crysis su sasvim druga prica - tu ima elemenata `sunjacine` sa zamkama koje treba zaobici, zadacima koje treba ispuniti da bi se islo dalje... S. Sam je KLASICNA arkadna pucacina...
Realno, ja gluplju igru nisam video ni kad sam igrao prvi deo (tačnije probao i munjevito uklonio), pa posle video drugi, i sada ovaj. Taj serijal mi već deceniju predstavlja reper za priglupu igru. Čisto da se zna i ja volim jednostavne pucačine, ali ova igra je toliko kretenska da prosto iritira! Kad smo već kod pucačina kod kojih `AI` gađa na kvantitet a ne kvalitet onda je tu Painkiller keva. Ne samo zbog odlične atmosfere, mehanike i dinamike u igri, već zbog činjenice da pucaš na protivnike kreirane sa stilom a ne na budalaštine iz gore navedene `nazovi` igre.
Da kad bi se svi strucnjaci sa PCB skupili na gomilu ne bi mogli ni jedan jebeni intro da odrade a kamo li nesto poput ova tri nastavka SS serijala... Ali zato ne da se ume oko overklokovanja i sjebavanja hardware-a, nego je sve u fazonu moj mali razbija racunare upisacu ga na ETF, jel znas da je juce sedmi put presao Krizu i to na najjacem nivou...
realno i jeste tako, druga varijanta je igra Painkiller, ubijanje vremena u nedogled.. jako interesantno..
:: Da kad bi se svi strucnjaci sa PCB skupili na gomilu ne bi mogli ni jedan jebeni intro da odrade a kamo li nesto poput ova tri nastavka SS serijala.. :: Ali zato ne da se ume oko overklokovanja i sjebavanja hardware-a, nego je sve u fazonu moj mali razbija racunare upisacu ga na ETF, jel znas da je juce sedmi put presao Krizu i to na najjacem nivou.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Ne brkaj tehničku potkovanost i kreativnost, ne zna ni arhitekta da umeša malter. A i ne kaže niko da je ovo sočinenije tehnički loše, grafika, animacije i slično, nego da je priglupa kao igra. Ima još popularnih niskobudžetnih naslova načinjenih u garaži koji za razliku od ovog nisu bez mozga, ima tanka linija između jednostavnosti i teletabisa, a ovo mislim da je prelazi bar za tri podlanice.
:: Da kad bi se svi strucnjaci sa PCB skupili na gomilu ne bi mogli ni jedan jebeni intro da odrade a kamo li nesto poput ova tri nastavka SS serijala.. :: Ali zato ne da se ume oko overklokovanja i sjebavanja hardware-a, nego je sve u fazonu moj mali razbija racunare upisacu ga na ETF, jel znas da je juce sedmi put presao Krizu i to na najjacem nivou.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
:: :: Skinuo sam 3*M G*me verziju ali ne znam kako da je pokrenem,steam unlocked je ali kad startujem exe on me samo uputi na steam stranicu igre .. :: :: Neka misljenja? :: :: ::
Joj molim te se ne proseravaj više, zar misliš da zanima nekoga šta ćeš ti da radiš umesto igranja igara?
Pucanje iz pravog MG42? :|
Ovako retardirane argumente nisam u životu čuo... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: `SERIOUS Sam` nikada nije bila igra za koju su developeri/CroTeam želeli da se uzima previše `ozbiljno`.. :: :: Poenta te igre je oduvek bila `mindless` non-stop pucačina na sve živo što se kreće i puca na tebe... Jednostavna, `shoot, run, strafe, shoot` zabava - koja potencira brze reflekse i brzo proračunavanje situacije - to jest - na šta pucati prvo.. :: :: Iskreno, tip sam čoveka koji voli JEDNOSTAVNE pucačine - sa što je moguće boljom grafikom i PRIČOM... A ne da 3 dana moram da posvetim samo učenju novih komandi i šta radi koji taster... *ebe mi se za to... Imam daleko važnija posla u životu, nego da, na primer, kao u `Heroes of Stalingrad` ili kako se već zove - posebnim tasterom menjam cev na MG42 kada se pregreje.. :: Ako hoću realizam - potražiću negde priliku da pucam iz PRAVOG MG42.. :: :: Takve JEDNOSTAVNE pucačine su i Call of Duty, F.E.A.R., Crysis - i sve do jedna su megahitovi :: :: Serious Sam nema neku `over-the-top-twist-and-turn-cliffhanger` priču kao što imaju Crysis, F.E.A.R, Call of Duty - ali ono što je bitno - a to je IGRIVOST, brzina/hardverska nezahtevnost - su u sasvim zadovoljavajućem obliku tako da... Kome se ne sviđa - neka poljubi i ostavi...
Ja ga danas kupio na arena.bg, ali puca igra, a i ono sto sam poceo, mogu reci da mi se smucilo, nije ni za sta, ako hoces da stalno besomucno klikces misem, igraj minesweeper
:: Ja ga danas kupio na arena.bg, ali puca igra, a i ono sto sam poceo, mogu reci da mi se smucilo, nije ni za sta, ako hoces da stalno besomucno klikces misem, igraj minesweepe :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.