Evo da se i ja pohvalim da sam i ja dobio pristup beti i ako hocesh da se nadjemo u igri posto cu da kreiram lika sa imenom Svifty u 99% pa da cepamo zajedno. POZZ
samo da downloadujem i instaliram sutra se vidimo :D! harrysnake
:: Evo da se i ja pohvalim da sam i ja dobio pristup beti i ako hocesh da se nadjemo u igri posto cu da kreiram lika sa imenom Svifty u 99% pa da cepamo zajedno :: POZ :: :: :: ::
Svi koji su se prijavili za beta testiranje do 11 novembra dobili su poziv za ovaj vikend, pa cak i oni koji nisu, imali su opciju da dobiju beta key sa nekih sajtova. Iako im je ovaj vikend kao neki stres test nece svi odjednom dobiti ulaz... U zavisnosti kad ste prihvatili (potvrdili na zvanicnom sajtu) poziv za testiranje krenucete sa igrom u petak, subotu ili nedelju.
Vidim ja nece da pokrene posle instaliranja... hvala na info znaci vikend da cekam!
:: Svi koji su se prijavili za beta testiranje do 11 novembra dobili su poziv za ovaj vikend, pa cak i oni koji nisu, imali su opciju da dobiju beta key sa nekih sajtova. :: Iako im je ovaj vikend kao neki stres test nece svi odjednom dobiti ulaz... U zavisnosti kad ste prihvatili (potvrdili na zvanicnom sajtu) poziv za testiranje krenucete sa igrom u petak, subotu ili nedelju ::
Da, to je mmo. U suštini isti je po načinu igre kao WOW ali ima dosta elemenata is KOTOR-a. Nije loše da se proba ako su ti više dosadili mmo-i u kojima imaš vilenjake, patuljke i ljude u kojima su ti neprijatelji uvek orkovi.
:: Da, to je mmo. U suštini isti je po načinu igre kao WOW ali ima dosta elemenata is KOTOR-a. Nije loše da se proba ako su ti više dosadili mmo-i u kojima imaš vilenjake, patuljke i ljude u kojima su ti neprijatelji uvek orkovi :: :: Hoće li neko sladoled :: :: http://bit.ly/pv6 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.