Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
C&C Generals
STRANA 1 OD 1
seraph1m C&C Generals 19.04.2007. 23:28 T4047

status: user
broj poruka: 2
jel zna neko gde mogu da se pronadju original i generali koja im je cena???? jeste da je malo zastarela igra ali ja evo evo vec 6 put prelazim igru i svaku put se smeskad kad amerima bacim scud-storm xe xe xe :))))

Not everyone understands house music... Its a spiritual thing, and body thing and soul thing...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
andrejnp Imas u EXTREME 20.04.2007. 01:59 #16527

broj poruka: 486

Extreme ili u Plato 1100 din je bila + PDV. Ako koristis telekom ADSL zaboravi na nju jer nemoze da s eigra preko telekom ADSL nezavisno koja je brzina....

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pdragon Imas je u 20.04.2007. 08:46 #16545

broj poruka: 28

Technomax-u na Novom Beogradu. Bulevar Arsenija Èarnojevića 69a.
seraph1m ae jbg!!! 20.04.2007. 09:19 #16547

broj poruka: 2
jel stvarno ne moze preko telekoma?? ae jbg ja bas imam njihov ADSL.....ok hvala

Not everyone understands house music... Its a spiritual thing, and body thing and soul thing...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
andrejnp Telekom 768/192.... 20.04.2007. 15:23 #16588

broj poruka: 486

Ja na tu brzinu mogu da se konektujem da igram iz svakog 20-30 puta a po neki put iz svakog 4-5 sve zavisi. Na WoW npr nemogu da se igraju stance ili u gradovima gde je vise ljudi odmah out!!!!!!!!!!

Da znam da kod nekog provajedra moze da rade ove dve igrice extra odmah bi promenio...
Nek nam Bog pomogne druge nam nema!!!!!!!!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs