Sve je radilo super do juce...Koristio sam WIN 7 32bitni i BF3 je radio odlicno u mp...Rezolucija 1920x1080 na high podesavanjima fps oko 45.Instaliram ja 64bitnu 7icu i krenu problemi.Prvo je igrica izbacivala posle nekog vremena.Odem na net pogledam sta moze da je zeza.Iskljucim origin in-game,antialasing(valjda se tako pise) vise igrica ne izbacuje ali fps je mali cak i na medium podesavanjima oko 30fps-a.Ne bi ni to bio veliki problem da u nekim momentima ne pada na ispod 10fps-a.Znaci,samo je drugi win instaliran,drajveri za graficku isti.Sta moze jos da zeza?
Gigabyte GA EP45C DS3R,Intel E8500 4.03 Ghz,Hyper212+ ,4gb HyperX DDR3 1600mhz,MSI GTX460 Talon Hawk Attack,WD 500gb,Philips 22`...:)
Koliko sam ja upoznat nvidia kartice traze vise procesorske snage pa samim tim sto si presao na 64bit windows zahtevi samog sistema od strane tvojih raspolozivih resursa je veca tako da je i fps manji, pokusaj poskidaj sve moguce apdejte za windows mozda se nesto promeni i prover sta ti je stavljeno od servisa pri pokretanju os`a, proveri paging fajl da li je stavljen na automatic select paging file for all drives... tako nesto, inace sad procesor posustaje ipak je samo dual-core a tu je i gtx kojeg treba da isprati pozz :Dx
Koliko sam ja upoznat nvidia kartice traze vise procesorske snage pa samim tim sto si presao na 64bit windows zahtevi samog sistema od strane tvojih raspolozivih resursa je veca tako da je i fps manji, pokusaj poskidaj sve moguce apdejte za windows mozda se nesto promeni i prover sta ti je stavljeno od servisa pri pokretanju os`a, proveri paging fajl da li je stavljen na automatic select paging file for all drives... tako nesto, inace sad procesor posustaje ipak je samo dual-core a tu je i gtx kojeg treba da iprati pozz :Dx
Potpuna dezinformacija od Xenitrona! Instaliraj najnoviji (beta)
21.11.2011. 23:32
status: user broj poruka: 10997
drajver 285.79 i svi problemi reseni - zmaj od drajvera!(sada verovatno imas 285.62 koji pravi sranya)... CPU ti je odlican i potpuno na visini zadatka, karta takodje. Vozi mishko! Jos jedna igra koja je `NV the way it`s meant to be played`, amdejci mogu samo da ti zavide - ne pomaze im promena drajvera a njihovih 4 jezgra na Phenom2=2 jezgra na Core2Duo, he, he, he...
Re: Potpuna dezinformacija od Xenitrona! Instaliraj najnoviji (beta)
22.11.2011. 00:07
status: user broj poruka: 103
Znaci moze da bude do drajvera...sad imam 285.62...Probao sam i da vratim na default cpu...Znaci isto u jednom trenutku padne fps ispod 10.Ne mora akcije i guzve da bude.Nabijem se u neko cose i gledam u zid i to se desi...bas sam probao.Isto se desava kad procesor radi na 3.16ghz i na 4,41ghz..
Gigabyte GA EP45C DS3R,Intel E8500 4.03 Ghz,Hyper212+ ,4gb HyperX DDR3 1600mhz,MSI GTX460 Talon Hawk Attack,WD 500gb,Philips 22`...:)
:: drajver 285.79 i svi problemi reseni - zmaj od drajvera!(sada verovatno imas 285.62 koji pravi sranya)... :: CPU ti je odlican i potpuno na visini zadatka, karta takodje. Vozi mishko! Jos jedna igra koja je `NV the way it`s meant to be played`, amdejci mogu samo da ti zavide - ne pomaze im promena drajvera a njihovih 4 jezgra na Phenom2=2 jezgra na Core2Duo, he, he, he.. :: :: http://goo.gl/TG28 :: :: ::
Instalirani drajveri 285.79 i igrica radi odlicno...Na ultra podesavanjima,1920x1080 rezolucija fps je oko 35 sto je za ovu konfiguraciju odlicno...Pozz i hvala na pomoci :)
Skinuo sam RELOA**D verziju i sve sam lepo instalirao i c*ackovao i kad je pokrenem nista se ne desava. Pokusao sam da skinem drugi c*ack, isto od RELOA**D i o5 isto. Jel zna neko do cega moze biti, da li mi treba neki patch ili update? Instalirsni su najnoviji driveri, iskljucio av i uvek isto...
AMD Phenom II 955 @3.2GHz Asus M4A87TD 2x2GB Kingston HyperX 1600MHz Sapphire 6870 1GB DDR5 Samsung SpinPoint F3 500GB WD Caviar Blue 640GB Cooler Master 690 II Basic Chieftec CFT-600 Samsung BX2331
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.