Posto nije bilo mnogo govorancije o igrici,Skyrim je razlog naravno,evo samo da iznesem,da sam instalirao i odusevio se . Za one koje vishe vole hack and slash rpg,znaci sa puno akcije,za razliku od SKyrima,ovo je sjajno.Nzm ma koliko Skyrim bio dobar,ovo mi je interesantije. Svaka preporuka.
Ja sam u par navrata tupio zube o igri, solidan hack&slash bez mnogo mozganja. Ima lan podršku pa može da se igra multiplayer preko tunngle u dvoje ili troje, zanimljivije je nego da ideš sam.
Naravno, svaka elder scrolls igra dosad je liga za sebe pa nećemo ni da poredimo Skyrim i ovo al dobro je za zanimaciju.
Više volim direktno kasapljenje protivnika, jer mi se u mnogim dobrim RPG-jevima nije svideo sistem izvođenja, pa sam ih nogirao.
@djokosrb Jesi li nabavio kuler? Mene ovi iz E**ija zavrnuše, umesto danas, ploča i kuler mi stižu tek u utorak. Ja se obradovao da ću danas sve konačno sklopiti, a ono moša. Ne da se AMD. Neće da ode, pa to ti je.
Phenom II X3 720BE, GA-MA790X-UD3P, HyperX 2×2GB DDR2 1066, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.