Jedno pitanje: uredno sam instalirao igricu i krekovao. Medjutim, kada hocu da je pokrenem pise mi : the dynamic library `rld.dll` failed to load.Please confirm that: 1) the file was copied over the same folder as the cracked executable 2) the antivirus software is not-false detecting the file
Moze li neko da mi kaze sta sam pogresio i kako da ispravim tu gresku?????
Mi ovde ne linkujemo crackove niti bilo koji ilegalni softver. Ako hoces da ti neko da link, to ide preko maila. A ne ovde.
Sto se tice ESET, ako me pamcenje sluzi, prvo otvoris onaj njegov glavni prozor pa pritisnes F5 da bi usao u settings (drugacije mozes sam da kliknes u gornjem desnom uglu).
Sa leve strane nadji Antivirus Scan ili tako nesto slicno odaberes podgrupu Execlusions.
E u toj Execlusions listi dodajes sta zelis da ti ne prijavljuje kao virus.
Izvini nisam znao kako funkcionise sve to. Hvala na informacijama i objasnjenju. Nasao sam ta podesavanja na nod - u, dodao sam ikonicu cracka u exlusinos listu,ali mi i dalje prijavljuje istu gresku.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.