Nisam par nedelja pokrenuo ni jednu igru jer ih retko igram, ali danas mi se nesto igrala F1 2011, pokrenem je ja, krene sa ucitavanjem i posle onog checking storage devices jednostavno onaj krug gore levo sto se vrti stane i cela igra blokira. Jedino resenje je CTRL+ALT+delete... Reinstalirao sam igru (i izgubio sve sto sam do sada odradio sto se tice karijere), ista stvar. Stavio i 11.11 drivere i nista se nije promenilo.
Napomiljem da mi je igra normalno radila pre par nedelja kada sam je poslednji put igrao. Ostale igre koje sad danas ukljucio radi testiranja rade.
Konfiguracija:
AMD Phenom II X4 955 BE 6GB RAMA ATI 6950
Ako treba jos nesto od podataka recite!
Hvala unapred na pomoci! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Kako sam ja izgubio zivce zbog ovog sranja. Desilo mi se 2 puta na pola prve sezone i batalio sam igranje nazalost. Hvala u svakom slucaju, ako mi se bude desavalo znacu do cega je :D
Bas me je iznenadilo kada sam video da puca igra, a znam da je ranije normalno radila, pa mi bilo bas cudno... Tu je svakako resenje, koje zaista radi, pa ko hoce da se bakce, samo napred! :D **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.