Dajte nešto predložite šta da igram. Dosadno mi, prešao sam Deus Ex Human Revolution uzduž i popreko, takođe i missing link i više nemam šta da igram.
Otišao na Gamespot i nekako mi ništa nije primamljivo.
Samo nemojte Skyrim, ne mogu. Jednostavno me ubija u pojam besomučno mlataranje mačem po akrepima. Ako ima nešto slično Deus Ex-u ili neki dobar RPG, možda neka dobra strategija. Bilo šta, samo dajte neki predlog da barem nešto bacim na skidanje.
Pa ne moraš da malataraš mačem po akrepima, uzmi sekiru.
Skyrim je sigurno najbolji rpg koji je izašao u poslednje dve-tri godine, u trailerima forsiraju borbu ali to je ustvari manji deo igre. Tu ima pun kurac stvari, mapa je ogromna, glavna priča i sijaset sporednih su dobre, questova ima more, prilično su zanimljivi i raznovrsni a obično ima i nekoliko načina da ih uradiš. Probaj, i ako voliš prave rpg-jeve sigurno se nećeš pokajati, tu ima zanimacije za čitavu zimu.
E ova Rock Of Ages mi deluje zanimljivo. Bacam u jdown. Takođe i ova Orcs must die, to isto. World of tanks mi je već tu i tamo. Možda kasnije.
@Miskonius Imam doktorat iz Titan Quest-a, igru znam na pamet, šta god me pitaš ja ću znati. Imam veći staž u Titan Quest-u nego neki u wow-u. I underlord sam takođe uzduž i popreko.
@Tristram E što volim taj tvoj nickname, uvek me podseti na ono: Stay awile and listen.
Inače, veliki sam zaluđenik za Fallout, te sam igrao fallout i fallout 2, naravno pre toga sam 2 puta obrnuo i fallout 3. Kada sam po preporuci imarkovica probao Oblivion toliko me je smorio jer mi je izgledao kao fallout ali samo sa mele oružijem, šta ćeš plazma pušta je čudo.
Skyrim mi takođe deluje u tom stilu tako da mi se baš nešto ne skida još jedna igra koja liči na fallout a to nije.
Dobra je igra, da ne grešim dušu ali meni nije nešto.
Meni recimo njihova izvedba Fallouta nije bila nešto, igrao sam trojku ali nisam mogao da se nateram da je privedem kraju, dobra je, čak odlična, ali nekako mi posle drogiranja kecom i dvojkom nije to bilo to. Ovo ima nešto drugačiji filing od Obliviona, igrao sam ga do pre dva dana pred izlazak Skajrima tako da sam se mrštio prvih par sati. Svejedno bi mogao da probaš, ionako je relativno mali download i *wink* ništa te ne košta.
Imao bi možda predlog-dva pored toga: - Deathspank, ako voliš zajebanciju - Drakensang - The river of time - Divinity 2, ali Dragon Knight Saga stand-alone peč/ekspanziju, dosta popravi izvornu akmpanju i doda novih stvari. - Dungeon Siege 3, i dalje nema bog zna kakvu dubinu ali su bar ispravili komande u odnosu na prvu verziju i ovaj expansion što je izašao dodaje par rpg-elemenata, sad bi i moglo da se odigra. - LOTR - War in the north, više hack&slash sa rpg elementima ali je zabavno u dvoje ili troje, može multi preko tunngle, igrao sam i gore.
Nažalost sve sam to već igrao. Fable 3 sam nešto malo probao, u suštini isti kao i fable. Mass Effect 2 igrao, Dragon age mrzim na isti način kao što Dexter mrzi assassins creed.
Već L. A. Noire bih mogao da probam.
Hvala svima na predlozima, napunih listu za skidanje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.