Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
DotA, pitanje.
STRANA 1 OD 1
f0rever DotA, pitanje. 14.11.2011. 03:08 T40255

status: user
broj poruka: 3821
Gledam sad nesto na Internetu, ali i dalje ne mogu da skontam definitivno.

Koja je razlika izmedju Agility i Attack Speed?

Koliko je Agility prevedeno u Attack Speed? Tacnije, koliko je Attack Speed u Agility?

Dakle 15 Agility = 15 Attack Speed, i obrnuto. Tako sam ja razumeo?

Ovo pitam jer mi mnogo puta nije jasno kada na pocetku partije sklapam Power Treads, na primer. Da li uzeti Gloves of Haste prvo, ili boots of alacrity?

I koliko je zapravo bitno jednom Agility heroju 15% attack speeda od Gloves of Haste?

Recimo, Terrorblade.

On zbog Zeal`a ima vec veoma jak attack speed, mada mi opet nije jasno sta je bolji izbor za njega. Phase boots, ili Power Treads zbog attack speed?

Hvala na objasnjenima... Igram Dotu nekih 3 meseca, pa mi nije jos sve jasno...

Ako neko igra odavde Dotu i razume se malo bolje, mogli bismo i da odigramo.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zdebeli 14.11.2011. 04:13 #376532

broj poruka: 1380
Pa agility je jedan od tri osnovna atributa, i dodaje armor i damage (ako je primaran).
1 Agility poen: +0.3 armor, +2% attack rate.

Po meni je bitnije da uzmes prvo boots of alacrity ako si Agility, odnosno bilo sta od +5 predmeta za PT. Ovo naravno u mnogome zavisi od stila igre tako da je na tebi.

PT ili PB? Opet zavisi od toga s kim i kako igras.
Ja uglavnom uzimam PB kada sam support ili kad igram sa int herojem, pa bi je bitnije da stignem brze odnosno da bezim, nego da imam veci damage i attack speed.

Igras na originalu, Gareni, ili Eurobattle.net-u?

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
f0rever Re: 14.11.2011. 04:27 #376533

Hoces da kazes da je Attack Speed bitniji nego Agility? Kako se bazira on na meele i na ranged herojima? Drugacije?

Garena, lvl19.

:: Pa agility je jedan od tri osnovna atributa, i dodaje armor i damage (ako je primaran)
:: 1 Agility poen: +0.3 armor, +2% attack rate
::
:: Po meni je bitnije da uzmes prvo boots of alacrity ako si Agility, odnosno bilo sta od +5 predmeta za PT. Ovo naravno u mnogome zavisi od stila igre tako da je na tebi
:: PT ili PB? Opet zavisi od toga s kim i kako igras
:: Ja uglavnom uzimam PB kada sam support ili kad igram sa int herojem, pa bi je bitnije da stignem brze odnosno da bezim, nego da imam veci damage i attack speed
:: Igras na originalu, Gareni, ili Eurobattle.net-u
Zdebeli 14.11.2011. 04:49 #376535

broj poruka: 1380
Isto je za range i meele.

Opet naglasavam zavisi koji heroj i koji stil igre.
Ja recimo sa Abbadonom uzimam PB ako igram support zato sho mi je bitnije da se brze krecem zbog heal-ovanja i armora.
Sa Voidom recimo uzmem PT (prvo boots of alacrity), jel onda imam veci attack speed pa samim tim vecu sansu za stun. Posle toga uzimam S&Y, tako da vise PT i nije toliko bitan.

Garena je raspad, ako nekog ubijes na pocetku ovaj odmah izadje i partija se raspadne. Na Eurobattle.net-u postoji ban lista tako da skoro nikad niko ne izlazi, i plus ima statistike za Dotu (kill, death, assist).
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
f0rever sadad 14.11.2011. 05:25 #376536

Nije toliko strasna situacija u High level room i u Serbian Room 3. Tu moze da se odigra normalna partija.

Da, slazem se da je stil igre bitan.

Ja najvise volim neke heroje sa jakim attack speed atributom.

Recimo. Huskar, Terrorblade, Rikimaru... Mada mi leze i Gondar, Furion...

Tesko mi je igrati sa Phantomlancerom, Pudge, Invoker... Ok mi je Lion, Venom, Bane Elemental...
Stefano T_T 14.11.2011. 09:39 #376546

broj poruka: 587
Ovo je tesko noob pitanje i neznam ko ti je dao taj lvl kad neznas najosnovnije stvari, a da sad videh igras na Gareni koja je totalni raspad sistema pa me ni ne cudi... l2p

Intel E3300@3.6 + CM Hyper TX3 P-P - Asus P5B - Palit 8600GT Sonic+ (670/2000)
Apacer 2x1GB DDR2 800@960 - Samsung F3 1TB + F1 640GB - LC 420H-12 - Samsung 740N

H-nitro re 14.11.2011. 10:10 #376547

broj poruka: 1973
boots of speed ili to PT ljudi svi kombinuju kao prvi item vise iz razloga sto ga svi imaju nego sto treba napr zbog brzine, jedino to, samo ako je ti nemas a on ima brzi je

a agility heroj je na kraju u vecini slucajeva jaci od str zbog attack speed i zbog armora, prosta matematika bash=attacks speed0dovidjenja, ali napr to sto pitas za terror blejda on je izmenjen i taj zeal mu daje attack speed i zamisli koliki god da mu je AS pa +jos koliko daje PT

T.S.A.R. Nuclear fire power

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp0

Srdjanc Off topic za garenu 14.11.2011. 11:44 #376556

broj poruka: 3106
Pozdrav,
da pitam ovde posto je kreator dobio odgovor, a i pominje se garena.

Zasto kada kliknem create kad odaberem DDay Jurgemant, ono me izbaci kao da sam kliknuo Cancel? Sve druge mape rade.

I zasto su ljudi tolika djubrad?

f0rever Re: re 15.11.2011. 00:32 #376771

Bas te nista ne kapiram sta si hteo da kazes.

Prosto mi je logicnije da ce znaciti vise 15 attack speed-a nego 6+ agility?

:: boots of speed ili to PT ljudi svi kombinuju kao prvi item vise iz razloga sto ga svi imaju nego sto treba napr zbog brzine, jedino to, samo ako je ti nemas a on ima brzi j
:: a agility heroj je na kraju u vecini slucajeva jaci od str zbog attack speed i zbog armora, prosta matematika bash=attacks speed0dovidjenja, ali napr to sto pitas za terror blejda on je izmenjen i taj zeal mu daje attack speed i zamisli koliki god da mu je AS pa +jos koliko daje P
:: T.S.A.R. Nuclear fire power
:: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp
f0rever Re: Off topic za garenu 15.11.2011. 00:34 #376772

Zavisi do samog Patcha. Neke starije mape ne rade na novijim patchevima.

:: Pozdrav,
:: da pitam ovde posto je kreator dobio odgovor, a i pominje se garena
:: Zasto kada kliknem create kad odaberem DDay Jurgemant, ono me izbaci kao da sam kliknuo Cancel? Sve druge mape rade
:: I zasto su ljudi tolika djubrad
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs