moze neko da mi da predlog koju original igru da kupim za multyplayer FPS ili Voznju,samo da nisu ove nove tj. MW3 i Battlefield 3 ? :) ja sam razmiljljao BF BC2 ili DiRT 2-3 ?
ASUS P5Q SE Intel Dual Core E7400 2.8 GHz DDR2 3 GB Kingston Xyper 1066 GTS 250 512MB 256bit
:: moze neko da mi da predlog koju original igru da kupim za multyplayer FPS ili Voznju,samo da nisu ove nove tj. MW3 i Battlefield 3 ? : :: ja sam razmiljljao BF BC2 ili DiRT 2-3 :: :: ASUS P5Q S :: Intel Dual Core E7400 2.8 GH :: DDR2 3 GB Kingston Xyper 106 :: GTS 250 512MB 256bit
Nije dirt 3,jebiga prodavao sam ga za 1500 dinara duze vreme na benchu a onda sam otero sve,niko ne zove ,a u radnji bilo preko 4k,poceo sam i ja sa 3k,pa 2.5k pa onda 2k,pa onda 1.5k i na kraju sam dao drugaru koji ne igra(malo igrao neshto).Videcu sa njim mada kolko sam video izbrisao je,pa bi mozda mogao da dobijesh.
Sad imam bad company 2,+vietnam+6 map pack pa bih prodao posto sam odigrao mozda 10 partija i smorio sam se.Dajem origin nalog ionako ima samo to :)
:: Nije dirt 3,jebiga prodavao sam ga za 1500 dinara duze vreme na benchu a onda sam otero sve,niko ne zove ,a u radnji bilo preko 4k,poceo sam i ja sa 3k,pa 2.5k pa onda 2k,pa onda 1.5k i na kraju sam dao drugaru koji ne igra(malo igrao neshto).Videcu sa njim mada kolko sam video izbrisao je,pa bi mozda mogao da dobijesh :: :: Sad imam bad company 2,+vietnam+6 map pack pa bih prodao posto sam odigrao mozda 10 partija i smorio sam se.Dajem origin nalog ionako ima samo to : :: :: Sto se tice dirta i battlefielda mogu i zamene :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.