Ko je voleo serijal Underground, zatim Carbon, Undercover, volece i ovaj, posto isti studio koji je radio na pomenutim radio je i ovaj deo, tako da ocekujem zanimljivu i zabavnu arkadu. .)
Ja sam igrao demo na Xboxu i nije mi se nešto dopalo, preterali su sa već milion puta viđenim holivudskim efektima ne bi li ostavili wow utisak. Ali dobro, verujem da će se deca nauživati za novogodišnje praznike.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ja sam igrao demo na Xboxu i nije mi se nešto dopalo, preterali su sa već milion puta viđenim holivudskim efektima ne bi li ostavili wow utisak. Ali dobro, verujem da će se deca nauživati za novogodišnje praznike :: ::
Uprego sam sve raspoložive vijuge ali nisam uspeo da skontam na šta ciljaš?
:: Pa ti cekaj Need for Apple da izadje :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ja sam igrao demo na Xboxu i nije mi se nešto dopalo, preterali su sa već milion puta viđenim holivudskim efektima ne bi li ostavili wow utisak. Ali dobro, verujem da će se deca nauživati za novogodišnje praznike :: :: :: ::
Pa znaju da skrljaju animacije zbog manjeg fajla ali to obavezno mora da pise u infu. Nemoj da skidas bilo koje ripove nego BB, za njih napisu sta su bacili u kantu.
Jel` probao neko RUN? Kakav je u odnosu na HOT PURSUIT ? ___________________________________________________ 955, PC6790, 870-C45, PAT2x4/1333, HIT1TB, LC600H, TTV3
Evo 3 dela gameplay-a,postavio neki lik sa wbb-a.Ne izgleda lose,mada po meni preko most wanteda ne postoji nista.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
:: Pa znaju da skrljaju animacije zbog manjeg fajla ali to obavezno mora da pise u infu :: Nemoj da skidas bilo koje ripove nego BB, za njih napisu sta su bacili u kantu :: :: Jel` probao neko RUN? Kakav je u odnosu na HOT PURSUIT :: __________________________________________________ :: 955, PC6790, 870-C45, PAT2x4/1333, HIT1TB, LC600H, TTV3 ::
To i ja kazem svaki put, al opet svaki obrnem... Valjda navika...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
:: znaci ako i sada razocare to je to sto se tice Need For Speed-a :: :: :: :: :: :: igra se pojavila u nekim prodavnicama u pitanju je LIMITED EDITION - CLONE DVD teska oko 17 gb kazu da ce crack na ovoj verziji raditi.
Ja sam skinuo neku full rip verziju od 9.1GB sa nekim kineskim instalerom.Presao sam tri nivoa ,valjda ih ima deset ni jedan bug nisam primetio do sad.Igra lepo izgleda pomalo podseca na Carbon.Jedino kod mene je FPS stalno na 30.
Al najsmesnije je kao sto ima neku pricu koja je skroz nepotrebna i quick time event-ove gde se stiska space, enter i strelice, komedija... Igra za malu decu konzolase koja ce se sigurno oduseviti tim akcionim scenama...
:: To se videlo još s trejlera a čim sam odgledao i jedan gameplay video zapečatilo je :: Paz šta su oni napravili kad ljudi neće da je igraju ni za dž :: :: :: Igra je djubre neopisivo, jos gora od Hot Pursuit-a koji je bio ocajan... Kao da je radjena za decu ispod 10 godina... :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.