Iili imas incomplete instalation ili losu instalaciju ili si cackao nesto da ides online pa si zeznuo neke foldere/fajlove u igri probaj cistu instalaciju/reinstalaciju bez modifikacija, mada kad sad posle googlanja ako imas atijevu karticu skini poslednje drajvere za tvoju graficku karticu ljudi kazu da su im 9.3 drajveri resili problem.
Uff, dobro me podseti, totalno sam zaboravio...Inace kada sam skinuo igricu(black Box je u pitanju) bila je rar-ovana, kada sam ekstraktovao .iso, negde na pola mi je prijavljivo gresku i nije mogao da nastavi, pa sam je ekstraktovao opciom `keep broken files`, tako da je najverovatnije to problem. Drajvere sam menjao, razne od starih ka novijim... Inace nije moj comp u pitanju, ali decko kaze da grafika radi odlicno i nikada nikakav problem, linijice, kockice i sl. Tako da sam i ja odmah iskljucio opciju da je neispravna. Nista, skidace se druga, nadam se ispravna verzija i gotovo. Inace, karta je MSI x1950 256Mb DDR3 256bit.
Hvala momci na brzim odgovorima! Pozdrav!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: :: Iili imas incomplete instalation ili losu instalaciju ili si cackao nesto da ides online pa si zeznuo neke foldere/fajlove u igri probaj cistu instalaciju/reinstalaciju bez modifikacija, mada kad sad posle googlanja ako imas atijevu karticu skini poslednje drajvere za tvoju graficku karticu ljudi kazu da su im 9.3 drajveri resili problem :: :: :: Baci pogled ovde: http://modernwarfare3forums.net/mw2-text-problem-t1828-20.htm :: :: P.S: Ne crkava ti graficka ne birini. ::
Molim, nego nemoj da skida jos igru nek proba prvo sa najnovijim drajverima, mada ako je zeznut iso fajl onda ce negde da ga zezne u toku igre sigurno, i jos jedna stvar nek prover i hdd na bad sektore cim pocne takve greske da izbacuje komp. ili je corrupted download ili ima bad sector.
Editovao sam gore moj post, pa sigurno nisi video. Probao sam sa vise drajvera, novi, stari...Uvek isto. Hdd, je Maxtor 80gb i nema bad sektore, sto me i iznenadilo inace komp mi je na servisu pa sam to sve detaljno ispregledao. Probacu da je instalisem na neki drugi racunar pa cu videti da li je isto, mada sam ubedjen da ce biti, jer kao sto napisah, ostecen je .iso, a ja totalno zaboravio na taj detalj.
Nije ni frka, ima i boljih igrica, ako se slazete. Mada moze i ovako da se igra, jer svaki tekst u igrici poprati i audio, ako se ne varam, pa se moze i snaci:)) Javicu sta ce da kaze na drugom racunaru. Hvala jos jednom!
:: :: :: :: Molim, nego nemoj da skida jos igru nek proba prvo sa najnovijim drajverima, mada ako je zeznut iso fajl onda ce negde da ga zezne u toku igre sigurno, i jos jedna stvar nek prover i hdd na bad sektore cim pocne takve greske da izbacuje komp. ili je corrupted download ili ima bad sector :: :: Pozdrav.
si probao omega drajvere? si probao da re-instaliras DirectX?
:: Ima li resenja ovome, mozda neki language patch i sl. :: :: Gugl mi nije pomogao, pa ako je neko imao isti problem i da li ga je resio, jer ne bih da skidam drugu verziju(spor net).. :: :: http://img528.imageshack.us/img528/827/111111ft.jp :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo.
Nisam, probao sam najnovije sa ATI sajta 10-2 i neke matore 9xx i isto, a DX je najnoviji DirectX 9.0c (Jun 10). Mrzi me da probam na mom racunaru, ali mislim da je ipak do corrupt-ovanih fajlova u rar-u. Pozz! Ima gomilu igrica u racunaru pa nek igra dok ne skinemo neko OK. Mada, skinuo sam je sa partis.si i koliko razumem, niko nije naveo da je arhiva ostecena. Re-check-ovao sam torrent par puta i ok je tj. 100% skinut.
:: si probao omega drajvere? si probao da re-instaliras DirectX? :: :: :: :: Ima li resenja ovome, mozda neki language patch i sl. :: :: :: :: Gugl mi nije pomogao, pa ako je neko imao isti problem i da li ga je resio, jer ne bih da skidam drugu verziju(spor net).. :: :: :: :: http://img528.imageshack.us/img528/827/111111ft.jp :: :: :: :: :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo.
Cuvena 1950! ONa zna toliko da brlja da je nevidjeno! Znaci drajevri za nju su uzasni! Par puta sma slao graficku na reklamaicju iz istog razlgoa koji si ti pokazao. Razlivanje boje truglovi u igrci isto ko da je graficka riknula! Kada pustim 3Dmark 06 sve idi kao podmazano bez ikakvih problema ali ovmao na CoD 4 i CoD 2 uzas! Sad nemogu da se setm koje sam drijver bio na netu nasao za nju jedino sa njima nisam imao problema. Znam samo da su bili modifikovani drajveri sad koja je verzija bila! Mislim da je neka verzija omega drajvera! Nemogu da se tacno setim koja je davno je bilo!
Evo da javim, probana igrica na drugom XP-u i nema vise problema oko hieroglifa, igrica radi najnormalnije i to na 1920x1080 bez AA i nema seckanja za divno cudo. Nisam istrazivao zbog cega na prijasnjem OS-u nije radila kako treba. Drajveri su najnoviji 10-2.
@andrejnp: Slazem se da su drajveri bagoviti da nema dalje...Sada imam problem sa dual monitorom! Kada prikljucim drugi, nazire se samo jako slabo tamno crvena boja i to je to, a kada radi jedan mon na bilo kojem od dva HDMI-a, radi normalno. Imao sam ranije isti problem sa 8600gts i resili su mi problem nesto stariji drajveri. Da ne bih skidao i smarao se(jer mi je net uzasno spor), da li neko zna proveren i najstabilniji drajver za ovu karticu pa da probam sa njim? Bio bih zahvalan jednim direct link-om:)) Da se ogradim, nisam gotovan, ali jednostavno pretraga po netu mi je uzasno spora i bojim se da bih je izlupao dok ne nadjem adekvatan:) Hvala!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.