Meni jos uvek bleji Oblivion na kompu. xD NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Koliko vidim na njegovom sajtu, ima i lekic! :) NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Koliko vidim na njegovom sajtu, ima i lekic! : :: :: NZXT Hade :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: ::
Pojavio se neki ali123 crack za 1.1 verziju igre. Navodno radi ali ne mogu da ga iskopam nigde... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Sad ce zima, pogle vec sad kakvo je vreme, bice vremena za sve...
Skyfire: ...frekfencija...
:: Još nisam Deus Ex Missing Link završio, a treba preći još COD MW3, LA Noire i sad ovo... :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Ma ne žalim se nikako... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Sad ce zima, pogle vec sad kakvo je vreme, bice vremena za sve.. :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: Još nisam Deus Ex Missing Link završio, a treba preći još COD MW3, LA Noire i sad ovo... :: :: __________________ :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ::
Odavno se nije desilo da istovremeno bude ovoliko dobrih igara :) Ne mogu da postignem ni da probam sve, ali zima je dugacka, bice vremena .)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Još nisam Deus Ex Missing Link završio, a treba preći još COD MW3, LA Noire i sad ovo... :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Pu jbt, upravo me banovase sa Partisa zbog 5 upozorenja. Nisam im upload-ovao nista.
Recite mi koji torrent sajt koristite za skidanje? Samo nemojte da preporucujete neke gde moram da cekam na invite code, ili da su trenutno popunjena sva mesta za registraciju.
I naravno, bilo bi pozeljno da torrenti idu uglavnom u fullu.
Pa razor se pojavio pre nekih sat-dva, a ti hoces torrent a nemas acc na nekom kvalitetnom private trackeru...ne moze kume, skidaj sa linkova imas na warezbb.
Ja skidam sa torrentleech-a ide full brzinom(700-720Kb/s)
Skyfire: ...frekfencija...
:: Pu jbt, upravo me banovase sa Partisa zbog 5 upozorenja. Nisam im upload-ovao nista :: :: Recite mi koji torrent sajt koristite za skidanje? Samo nemojte da preporucujete neke gde moram da cekam na invite code, ili da su trenutno popunjena sva mesta za registraciju :: :: I naravno, bilo bi pozeljno da torrenti idu uglavnom u fullu :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
na warezz bb mi se vukla brzina cas 200 cas 300 i nesto,nijednom nije bio maximum,i to sam skidao jos pre nego sto se pojavio crack.. na bitsoup skida punom brzinom
warez rapid linkovi puna brzina , koji ce ti penis torent?!?!?!?!?!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Pu jbt, upravo me banovase sa Partisa zbog 5 upozorenja. Nisam im upload-ovao nista :: :: Recite mi koji torrent sajt koristite za skidanje? Samo nemojte da preporucujete neke gde moram da cekam na invite code, ili da su trenutno popunjena sva mesta za registraciju :: :: I naravno, bilo bi pozeljno da torrenti idu uglavnom u fullu :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Imao sam jedan nalog kod njih vec 2-3 godine, upload-ovao sam 1 TB natenane, isto toliko sam i download-ovao. U poslednje vreme sam bio bezobrazan, jer sam preko Ratio Master-a stavljao brzinu upload-a cak i do 100 MB/s. Mislio sam da nece da me provale, medjutim, stigla odneku 5 upozorenja, i BAN!
Ovaj drugi nalog nisam uopste pazio, tako da mu je danas i njemu dosao sudnji dan.
``They call me... Prophet``
:: hahahahahha dobar si! hoces da se je*es a.. :: :: Pa razor se pojavio pre nekih sat-dva, a ti hoces torrent a nemas acc na nekom kvalitetnom private trackeru...ne moze kume, skidaj sa linkova imas na warezbb :: :: Ja skidam sa torrentleech-a ide full brzinom(700-720Kb/s :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: Pu jbt, upravo me banovase sa Partisa zbog 5 upozorenja. Nisam im upload-ovao nista :: :: :: :: Recite mi koji torrent sajt koristite za skidanje? Samo nemojte da preporucujete neke gde moram da cekam na invite code, ili da su trenutno popunjena sva mesta za registraciju :: :: :: :: I naravno, bilo bi pozeljno da torrenti idu uglavnom u fullu :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.