Buraz, jel moze sve linkove? :D Poslao si mi od dela 28...?
:: Evo ti rapid linkove na mail, upload je od pouzdanog lika :: :: :: :: Ajde onda na mail kazi gde... Nema na partisu nista, btarena nista... By the way, kad ce lek :: :: :: :: :: ::
:: Buraz, jel moze sve linkove? : :: Poslao si mi od dela 28... :: :: :: :: Evo ti rapid linkove na mail, upload je od pouzdanog lika :: :: :: :: :: :: :: Ajde onda na mail kazi gde... Nema na partisu nista, btarena nista... By the way, kad ce lek :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Poslao sam ti sve, možda je mail servis odsekao, ma ko ga jebe :: http://pastebay.com/14409 :: :: :: Buraz, jel moze sve linkove? : :: :: Poslao si mi od dela 28... :: :: :: :: :: :: :: Evo ti rapid linkove na mail, upload je od pouzdanog lika :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajde onda na mail kazi gde... Nema na partisu nista, btarena nista... By the way, kad ce lek :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
1. Unpack the release 2. Mount or burn image 3. Install 4. Copy everything from the SKIDROW folder on DVD 2 into the game installation 5. Play the game 6. Support the companies, which software you actually enjoy! ,max sredjeno!!
Meni isto i sa s.....w, opet ne moze da se igra, ne znam vise u cemu gresim...
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: :: INSTALL NOTE :: :: 1. Unpack the releas :: 2. Mount or burn imag :: 3. Instal :: 4. Copy everything from the SKIDROW folder on DVD 2 into the gam :: installatio :: 5. Play the gam :: 6. Support the companies, which software you actually enjoy! ,max sredjeno! :: ::
Igra izgleda bas lepo, malo za promenu od klasicnog GTA fazona, ovi na IGN kazu da moze da radi bolje kad se smanje neka podesavanja vezana za grafiku, isprobacemo je :))
:: probaj da u launcher-u, ides na options i u command line ukucaj `-str` (bez navodnika :: :: :: :: :: :: :: Kako vama radi igra?? :: :: Meni previse secka,ne moze da se igra,net iskljucen :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.