Znam da ima i WOT forum, ali prvo ovde da probam. Jel postoji neki nacin da se igraju klanske ako u klanu imaju svi slabije tenkove? Neki nacin da ne moraju da budu tier9 i tako to... ? Npr. Najjaci tent neka bude tier6?
U CW nema balansiranja, moze tvoj tim da ima sve tier 6 tenkove al protivnik verovatno nece .D Pogledaj sta se nudi u ESL-u tamo ima varijanti za slabije tier-ove kolko mi se cini.
:: Znam da ima i WOT forum, ali prvo ovde da probam. Jel postoji neki nacin da se igraju klanske ako u klanu imaju svi slabije tenkove? Neki nacin da ne moraju da budu tier9 i tako to... ? Npr. Najjaci tent neka bude tier6 ::
DarkDown hvala! Sasa, imam ja tier6, imaju i nekoliko njih i tier 7,8 ali ne svi.
:: Mozes ti igrati i sa tier 1 tenkovima, ali ces zato izgubiti za 10 sek borbe. Strpi se i cekaj cete za tier 6/ tier/8 tenkove, tu ce biti zabave.. :: :: ::
resice taj problem uskoro sledeci patch,koliko sam upoznat nece biti vise random borbi gde ucestvuju svi tenkovi bez obzira na tier,novi update donosi borbe u kojima ucestvuju tenkovi sa max dva nivoa razlike npr od 4-6 sto je jako dobro a ne kao do sada maus protiv kv tako ce biti i u klanskim bitkama ako se nevaram. samo da dodam za klanski fajt treba da imas tenk sa dobro istreniranom posadom,zlatne metke(pozeljno) i sto je najvaznije dobru ekipu
Najčešće: 2-4 arty 1-2 Mediuma T9 i ostalo T10 mešano po potrebi: Mausi, E-100, IS-7 i T-30 pod obavezno. Može povremeno na nekoj mapi da se izbace medijumi totalno ali sve ispod je gubljenje vremena. Zlatna municija poželjna ali ne i obavezna. Ako se sretnu dva dobro uigrana tima zlato će odneti prevagu timu koji ga koristi ali uopšte nije garancija pobede ako je tim loš. Inače i sa njom moraš znati da igraš jer i sa njom lako dinguješ ako tip zna da se postavi ili pucaš sa daljine.
WOT Nick: Vaske
:: Znam da ima i WOT forum, ali prvo ovde da probam. Jel postoji neki nacin da se igraju klanske ako u klanu imaju svi slabije tenkove? Neki nacin da ne moraju da budu tier9 i tako to... ? Npr. Najjaci tent neka bude tier6 ::
Evo ti link gde nema čega nema u vezi pomenute igrice i dobro došao si na druženje, kao i ostali koji su zainteresovani.
Još jedna stvar, u igrici imaš u donjem delu channels, tu možeš izabrati, pod opcijom find, traženje već postojećeg kanala, pokušaj da nađeš benchmark.rs kanal, tu se okupljaju igrači sa našeg govornog područja i tu možeš pitati i saznati šta god te interesuje. Jedina mana je što se kanal briše svakog drugog dana (restart servera) pa ga moraš tražiti stalno iznova.
WOT Nick: Vaske
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.