Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Ne vidjeni problem:` Titan Quest Immortal Throne`
STRANA 1 OD 1
gliga79 Ne vidjeni problem:` Titan Quest Immortal Throne` 03.11.2011. 01:23 T39396

status: user
broj poruka: 4641
Instaliram igru i kad lupim pec za online(Underlord 1.52) nece da radi.
Ne vidi se heroj. Vidi se samo kosa i stopala, i ne moze da se igra :(
Ceo dan izgubih oko ovoga i ne mogu da resim problem. Igru sam reinstalirao 100%.
Probao 2-3 kreka i nista.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladats Re: Ne vidjeni problem:` Titan Quest Immortal Throne` 03.11.2011. 07:32 #373069

broj poruka: 4537
Pokusaj da promenis drajver za graficku.
Recimo zadnji drajver koji je izbacila nvidi-a je toliko problema pravio da sam morao da vratim stari....
imarkovic Re: Re: Ne vidjeni problem:` Titan Quest Immortal Throne` 03.11.2011. 09:04 #373078

broj poruka: 18996
haha vlado, ne zajebavaj coveka, zar ne vidis da ima ATi 6850.. gligo, jedino da probas poslednji drajver, mada cini mi se da si vec to uradio..

:: Pokusaj da promenis drajver za graficku
:: Recimo zadnji drajver koji je izbacila nvidi-a je toliko problema pravio da sam morao da vratim stari....
vladarko Re: Re: Re: Ne vidjeni problem:` Titan Quest Immortal Throne` 03.11.2011. 09:25 #373084

broj poruka: 4228
Nije mu on ni rekao da stavi nvidia drajver na ati kartu, već da su i njega poslednji drajveri za nvidiu zezali, a gliga je već probao 2-3 peča. Ako misli da je našao `pravi` peč, neka proba stariji drajver.

Pozdrav!

Vlada

:: haha vlado, ne zajebavaj coveka, zar ne vidis da ima ATi 6850.. gligo, jedino da probas poslednji drajver, mada cini mi se da si vec to uradio..
::
:: :: Pokusaj da promenis drajver za graficku
:: :: Recimo zadnji drajver koji je izbacila nvidi-a je toliko problema pravio da sam morao da vratim stari....
imarkovic Re: Re: Re: Re: Ne vidjeni problem:` Titan Quest Immortal Throne` 03.11.2011. 09:38 #373085

broj poruka: 18996
gligo, deder stavi poslednji drajver za nvidia-u.

:: Nije mu on ni rekao da stavi nvidia drajver na ati kartu, već da su i njega poslednji drajveri za nvidiu zezali, a gliga je već probao 2-3 peča. Ako misli da je našao `pravi` peč, neka proba stariji drajver
:: Pozdrav
:: Vlad
:: :: haha vlado, ne zajebavaj coveka, zar ne vidis da ima ATi 6850.. gligo, jedino da probas poslednji drajver, mada cini mi se da si vec to uradio..
:: ::
:: :: :: Pokusaj da promenis drajver za graficku
:: :: :: Recimo zadnji drajver koji je izbacila nvidi-a je toliko problema pravio da sam morao da vratim stari....
vladarko Pa, to samo ako ništa drugo ne uspe! 03.11.2011. 10:32 #373096

broj poruka: 4228

Pozdrav!

Vlada

KalifNS Bas je ne-vidjen 03.11.2011. 10:50 #373098

broj poruka: 1017
Nevidis ih.
Mozda je nevidljivi mod?

Salu na stranu, mozda nema pomoci. Ako je igra pogodna samo za starije karte.
Nasao sam ja matoru igru u kojoj se sve vidi sem tockova od automobila, Hover mod :D

Titan sasvim kulturno radi na 5750 i 4850 na drugima nisam probao.
Mozda je peca koji ja nikad nisam instalirao.

najidealnije
idealno

rasta84 Не(размак)виђен проблем = Не(размак)писмена тролчина. 03.11.2011. 12:09 #373114

broj poruka: 22
Ааааууу...Глиго79, изгуглај шта то беше правопис.
Из које ли си ти вукојебине кад немаш ни прва четири разреда Основне школе.
32 године а ниси савладао градиво осмогодишњака. За Гиниса.

@Сви:
Боље му саветујте да прочита неку књигу.
Тип је неписмен... Упс...Извињавам се... Не(размак)писмен.
Шта ће му печ за игру? Неопходан му је печ за матерњи језик, а не за игру.

Tristram Re: 03.11.2011. 12:52 #373127

broj poruka: 1872
Nije do grafičke, igra nije tako matora i radi na 6850 bez problema, ne sećam se doduše na kojim drajverima je bilo.

gliga79 :) 03.11.2011. 17:25 #373205

broj poruka: 4641
Namerno sam odvojio trokraku ne bi li se upecao som .)
Hahahahhahahaahahahahha !!!
Ali ti si glup da to shvatis, zar ne?
Ima ona izreka `glup kao som`, stvarno tacno:)
Jos se dole(na kraju teksta) sprdas pa ispadas jos vecio nego sto jesi. Aahhahaah, neprocenjivo !!!
2:0 za mene :)
Inace sam `Diplomirani menadzer`, ako te bas interesuje, mada ne vredi tebi objasnjavati i onako. Krijes se iza duplog naloga. Sramota !!!

Sto se tice graficke nije problem u njoj. Drug igra istu igru sa istom kartom.
Imao je i on ovaj problem, ali se ne seca kako je resio.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: Ааааууу...Глиго79, изгуглај шта то беше правопис
:: Из које ли си ти вукојебине кад немаш ни прва четири разреда Основне школе.
:: 32 године а ниси савладао градиво осмогодишњака. За Гиниса.
:: @Сви
:: Боље му саветујте да прочита неку књигу.
:: Тип је неписмен... Упс...Извињавам се... Не(размак)писмен.
:: Шта ће му печ за игру? Неопходан му је печ за матерњи језик, а не за игру.
Miskonius Samo jos da skines patch sa drugog sajta ili servera 03.11.2011. 17:31 #373207

broj poruka: 4420
Nista mi vise ne pada na pamet...

Clearly you`re lacking in the intelligence department.

rasta84 Re: :) 04.11.2011. 10:27 #373344

broj poruka: 22
Ахааааааааа па то је заправо тактика. Глиго, па ти не само да си глуп и не(размак)писмен него не умеш ни да слажеш. Па ово постаје све боље и боље.
Предвидео??? Хахахааааааааааа!!! Па ти не би могао предвидети ни јучерашњу вест дана без нечије помоћи.
Значи кад испаднеш глуп или не(размак)писмен следи вађење из говна изјавом „ја сам то намерно“. Хахаххаааааа. Кладим се да знам који ти је фегетлија рекао да то напишеш.
Ма сигурно си намерно. Па морао би напуцати још 3000 постова јер би на сваки морао додати „Знате ја сам намерно испао глуп“.
Глига79 бацио трокраку и успео сам да се упеца, стварно треба бити талентовано глуп за тако нешто.

Ахахахааааа... Јел ми верујеш да су ми сузе кренуле од смеха!?!

Дипломирани менаЂер? Па и менаЂери морају имати завршену Основну школу. Једино ако је то била једна од оних менаЂерских „школа“ под слоганом „паре на сунце, диплому у руке“.

МенаЂеру, због твог изразитог залагања (пецања) у овој теми си добио нови статус на ПЦ берзи и од сад си звнично прекрштен уместо `Глига79` у „Не_писМЕН.
Гледај то са ведрије стране добио си надимак суперхероја. Додуше неписменог, али за тебе је и то титула.

Него ниси ми рекао одакле си.
Дај да видимо слику камењарке. Јел и она менаЂерка из истог села?

Ух. Заболе ме стомак од смеха!!!!

:: Namerno sam odvojio trokraku ne bi li se upecao som .
:: Hahahahhahahaahahahahha !!
:: Ali ti si glup da to shvatis, zar ne
:: Ima ona izreka `glup kao som`, stvarno tacno:
:: Jos se dole(na kraju teksta) sprdas pa ispadas jos vecio nego sto jesi. Aahhahaah, neprocenjivo !!
:: 2:0 za mene :
:: Inace sam `Diplomirani menadzer`, ako te bas interesuje, mada ne vredi tebi objasnjavati i onako. Krijes se iza duplog naloga. Sramota !!
:: Sto se tice graficke nije problem u njoj. Drug igra istu igru sa istom kartom
:: Imao je i on ovaj problem, ali se ne seca kako je resio
:: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: Ааааууу...Глиго79, изгуглај шта то беше правопис
:: :: Из које ли си ти вукојебине кад немаш ни прва четири разреда Основне школе.
:: :: 32 године а ниси савладао градиво осмогодишњака. За Гиниса.
:: :: @Сви
:: :: Боље му саветујте да прочита неку књигу.
:: :: Тип је неписмен... Упс...Извињавам се... Не(размак)писмен.
:: :: Шта ће му печ за игру? Неопходан му је печ за матерњи језик, а не за игру.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs